Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011

ΑΜΕΛ: Το στέκι των πορτοφολάδων!

1 σχόλια
Το τελευταίο διάστημα στην προσπάθεια να μειώσω τα έξοδα μετακίνησης χρησιμοποιώ αρκετά συχνά το Μετρό για να μεταβώ στην δουλειά μου.

Δυστυχώς όμως κάθε μέρα γίνομαι μάρτυρας μιας τραγικής κατάστασης που επικρατεί με τις συμμορίες των πορτοφολάδων.


Ιδιαίτερα στα τρένα που έχουν κατευθύνση το Σύνταγμα και έρχονται απο αεροδρόμιο οι συμορίες αυτές που αποτελούνται απο δύο έως τέσσερα άτομα και προτιμούν εύκολους στόχους οι οποίοι είναι αμέριμνοι τουρίστες φαίνονται δια γυμνού οφθαλμού.

Οι τύποι αυτοί κινούντε μέσα στο βαγόνι διαλέγοντας μέρος με αρκετό κόσμο προκαλόντας συνοστισμό και αφού βρεθεί το κατάλληλο θύμα συνήθως περιμένουν και χτυπούν κατά την αποβίβαση στο Σύνταγμα όπου υπάρχει αρκετό στριμωξίδι.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω δεί τουρίστες αλλά και έλληνες να ουρλιάζουν μολίς αντιληφθούν ότι τα προσωπικά τους αντικείμενα έχουν κάνει φτερά.

Συναντώ τις ίδιες συμορίες καθημερινά και παρακολουθώ τις κινήσεις τους ενώ μέρα με την μέρα ανακαλύπτώ και νέα φυντάνια στο επάγγελμα.Το ερώτημα που τίθεται είναι πως εγώ που χωρίς να έχω κάποιο χάρισμα ή κάποιο αστυνομικό ένστικτο μου είναι πανεύκολο να τους διακρίνω και η αστυνομία για ακόμα μια φορά παραμένει άπραγη παρά το γεγονός ότι οι καταγγελίες πέφτουν βροχή.

Τουλάχιστον ας τοποθετήσουν αστυνομικούς στην αποβάθρα ώστε ο κόσμος να μπορεί να τους καταγγέλλει κατά την έξοδο απο τους συρμούς.

Ένας αγανακτισμένος επιβάτης του Αττικό Μετρό που κινείται καθημερινά απο το σταθμό της Πανόρμου προς Σύνταγμα με το τρένο των 17:40.

ΠΗΓΗ: Τρολεταζής

1 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget