Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011

ΟΣΕ: Συνεχίζονται αμείωτες οι κλοπές χαλκού - 500 κιλά η τελευταία λεία!

0 σχόλια
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΑΔΑττικής


Πρωινές ώρες της 8-6-2011, στον Άγιο Στέφανο-Αττικής, από Αστυνομικούς της Υπ/νσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, συνελήφθησαν τέσσερις (4) αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 24, 29, 30 και 35 ετών, κατηγορούμενοι για «Διακεκριμένη κλοπή κατά συναυτουργία», «Πλαστογραφία», «Αποδοχή και Διάθεση προϊόντων εγκλήματος», «Διατάραξη ασφάλειας Σιδηροδρόμων» και «Παρακώλυση συγκοινωνιών», ενώ αναζητούνται τέσσερις (4) ακόμη συνεργοί τους.
Οι συλληφθέντες αποτελούσαν μέλη εγκληματικής ομάδας, η οποία διέπραττε κλοπές καλωδίων από το δίκτυο του Ο.Σ.Ε. σε Αττική και Βοιωτία και συνελήφθησαν μετά από ραντεβού σε προκαθορισμένο σημείο, από Αστυνομικούς οι οποίοι παρουσιάστηκαν ως υποψήφιοι αγοραστές μεγάλης ποσότητας χαλκού.

Οι δράστες προσήλθαν στο σημείο με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, φορτωμένο με 500 κιλά χαλκού, όπου και συνελήφθησαν.

Από την έρευνα-προανάκριση, εξιχνιάστηκαν έξι (6) περιπτώσεις κλοπής καλωδίων ηλεκτροκίνησης, από τις περιοχές Βαρυμπόμπης, Αγίου Στεφάνου και Αφιδνών.

Κατασχέθηκαν 520 μέτρα καλωδίου και ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Η προκληθείσα ζημιά στον Ο.Σ.Ε. υπερβαίνει το χρηματικό ποσό των 250.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget