Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ: Τρίτη 5 Απριλίου 2011: Εγκαίνια σταθμού ΑΧΑΡΝΕΣ

2 σχόλια
Την Τρίτη 5 Απριλίου 2011 αναμένεται να παραδοθεί στο επιβατικό κοινό ο σταθμός ΑΧΑΡΝΕΣ του Συγκροτήματος ΣΚΑ, μετά από ανακοίνωση του Υπουργείου Υποδομών όπου είχε συνάντηση με τον Δήμο της περιοχής. Παρόλα αυτά, οι μετεπιβιβάσεις θα συνεχιστούν να πραγματοποιούνται στον σταθμό ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ, καθώς οι αποβάθρες της κάθετης γραμμής και το σύνολο του ΣΚΑ δεν είναι έτοιμα.


Τα δρομολόγια θα είναι ανα 20 λεπτά προς Άνω Λιόσια και Αεροδρόμιο και ανα 1 ωρα για Κιάτο.

Ο ΟΑΣΑ θα τροποποιήσει τις λεωφορειακές γραμμές για να τροφοδοτεί τον σταθμό, νομίζοντας ότι δρομολόγια ανα 20 λεπτά είναι υπερεπαρκή για έναν εκ των πολυπληθέστερων δήμων της Αττικής...

2 σχόλια:

 • 19 Μαρτίου 2011 - 2:18 μ.μ.
  O405N :

  Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;
  Αυτό με τις τροποποιήσεις των λεωφορειακών γραμμών του ΟΑΣΑ λέω...

  Που θα πάει δηλαδή τα τοπικά του Κάραβου;
  Στο πουθενά στην Φιλαδελφείας;

  Όπως πήγανε και τα τοπικά των Λιοσιών στον Προαστιακό Άνω Λιόσια;;;; (Που δεν τα πήγανε δηλαδή οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ακόμα το λιβανίζουνε!!!!!)

 • 14 Απριλίου 2011 - 6:03 μ.μ.
  O405N :

  UPDATE:

  Στις αποβάθρες του Σταθμού ΣΚΑ του άξονα, σταματούν υποχρεωτικά ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΡΜΟΙ, ακόμα και τα IC!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget