Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011

ΟΔΟΝΤΩΤΟΣ: Με μια νεροποντή έκλεισε η γραμμή - Από εθελοντές αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία!

0 σχόλια

Η απαξίωση της υπαίθρου και του μοναδικού Οδοντωτού συνεχίζεται. Μια ξαφνική νεροποντή χθες αργά το απόγευμα έδειξε πόσο ανοχύρωτοι είμαστε. Όπως έγραψε και χθες το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, μεγάλη περιοχή των Καλαβρύτων έμεινε στα σκοτάδια για πάνω από μια ώρα, ο δρόμος προς την Ζαχλωρού αποκλεισμένος και αποτέλεσμα ήταν το πρώτο πρωινό δρομολόγιο του οδοντωτού 04/6 από Διακοφτό στα Καλάβρυτα, να εκτελεστεί με καθυστέρηση περισσότερη της μιας ώρας, αφού αμμοχάλικα από τα ρέματα έκλεισαν τη γραμμή στο κομμάτι από Ζαχλωρού προς Κερπινή.

Ευτυχώς η ιδιωτική πρωτοβουλία σιδηροδρομόφιλων και κατοίκων έδρασε πάλι και αποκαταστάθηκε η γραμμή. Με πρωτοβουλία των Αλέξη Λεχουρίτη, Αντώνη Πλιατσικούρα (πρ. τοπικής. ενότητας Ζαχλωρούς) και Παναγιώτη Μέρμηγκα (του Νικολάου) που διέθεσε τον φορτωτή του η γραμμή αποκαταστάθηκε και ο οδοντωτός εκτελεί τα δρομολόγιά του κανονικά.

Να σημειώσουμε πως με τις πρόσφατες μετατάξεις υπαλλήλων του ΟΣΕ δεν υπάρχουν πλέον υπάλληλοι συντήρησης της γραμμής του Οδοντωτού. Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί που απαράμιλλα τρέχουν για τον τόπο μας και τον Οδοντωτό μας, διότι ο Ο.Σ.Ε. δεν είναι ικανός να ανταποκριθεί στις δύσκολες στιγμές. Τους ευχαριστούμε θερμά.

ΠΗΓΗ: Με παραλλαγές από Bestnews και ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΑ ΝΕΑ

ΣΧΟΛΙΟ: Αιδώς, Αργείοι! Εθελοντές σας φτιάχνουν τις στάσεις του προαστιακού στην Πάτρα, εθελοντές σας ανοίγουν τις γραμμές, εθελοντές σας διαφημίζουν και καθυστερημένοι "διοικούν" με βάση το εγχειρίδιο "Πως να καταστρέψετε μια επιχείρηση"! ΕΛΕΟΣ! Με το μικρό δίκτυο που έχουμε και την ομορφιά των διερχόμενων περιοχών, με μια κατάλληλη συνολική πολιτική μετακινήσεων και νοοτροπίας, ο σιδηρόδρομος θα μπορούσε να διατηρεί νεκρά σημεία και οχι να καταγράφει χρέη δις! Άθλιοι, ανίκανοι και επικίνδυνοι!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget