Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010

ΤΡΑΜ: Συνεχίζονται οι βελτιώσεις του "πράσινου κύματος"

2 σχόλια
Περίπου 2 μήνες έχουν περάσει από την εφαρμογή του "πράσινου κύματος" στο τραμ. Έκτοτε, το τραμ έχει όντως κερδίσει αρκετό χρόνο από την προτεραιότητα στα φανάρια. Ενδεικτικά, χθεσινό βραδινό δρομολόγιο ΜΟΥΣΩΝ-ΠΛ. ΚΑΤΡΑΚΗ διήρκησε μόλις 15 λεπτά. Το τελευταίο διάστημα και πάντα με τις υποδείξεις των οδηγών, αρκετοί σηματοδότες έχουν επαναπρογραμματιστεί για ακόμη καλύτερη παροχή προτεραιότητας, ενώ αρκετοί ακόμη αναμένουν τον επαναπρογραμματισμό τους. Χαρακτηριστικός ταλαιπωριακός σηματοδότης αναδεικνύεται αυτός στην στάση ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΗ που, καθώς φαίνεται, θα είναι η 3η φορά που θα επαναπρογραμματιστεί με ταυτόχρονη βελτίωση του όλου συστήματος σηματοδότησης του κόμβου.

Παράλληλα, μελέτη θα εκκινήσει για την κατασκευή φωτοβολταϊκού συστήματος στην οροφή του αμαξοστασίου του τραμ στο πρώην Αεροδρόμιο Ελληνικού.

ΠΗΓΗ: Διαύγεια

2 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget