Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Το μάρκετινγκ των υπηρεσιών μας το αναλαμβάνουν οι... φίλοι του τρένου!

1 σχόλια

"Μα όλα εμείς θα τα κάνουμε, πια; Ας κάνουν κάτι και οι φίλοι των τρένων! Ας αναλάβουν το μάρκετινγκ!". Αυτά θα μπορούσε να είναι τα λόγια του διευθύνοντος συμβούλου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Δυστυχώς, όμως, φαίνεται ότι η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αγνοεί παντελώς την λέξη μάρκετινγκ (επομένως πως να την εκχωρήσει αφού δεν την ξέρει καν;) καθώς και πολλά άλλα βασικά στοιχεία διοίκησης επιχειρήσεων.

Έτσι, είχαν την πρωτοβουλία να διαφημίσουν οι ίδιοι οι σιδηροδρομόφιλοι και οι επιβάτες του Προαστιακού Πάτρας το μέσο! Να μην ξεχνάμε ότι η στάση του προαστιακού ΚΑΣΤΕΛΛΟΚΑΜΠΟΣ δημιουργήθηκε επίσης από φίλους του επιτυχημένου και σωτήριου αυτού μέσου μεταφοράς (με δικά τους έξοδα φυσικά!). Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ απλά επέτρεψε την στάση των συρμών επί της στάσης. Επίσης, απρόθυμη και αδιάφορη φαίνεται να είναι στην επέκταση των δρομολογίων προς Ψαθόπυργο και Αχαϊα που θα πρόσθεταν πολύ περισσότερους επιβάτες!

Από την άλλη, με χειρουργική... αναισθησία έκοψε σχεδόν όλα τα δρομολόγια του περιφερειακού σιδηροδρομικού δικτύου και ό,τι άφησε ανοικτό, φαίνεται να μην μπορεί (ή να μη θέλει) να το αξιοποιήσει για μεγιστοποίηση των εσόδων, ώστε να επαναφερθεί στην κερδοφορία και με την μακρόχρονη συσσώρευση αποθεματικών, να μπορέσει να ξαναλειτουργήσει το σύνολο του σιδηροδρομικού δικτύου.

Ως μέτοχος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (αφού ανήκει στον ελληνικό δημόσιο - δηλαδή στους πολίτες) απαιτώ την συμμόρφωση ή την αλλαγή της διοίκησης πριν η επιχείρηση δεινοπαθήσει ακόμη περισσότερο!

ΟΧΙ άλλες επικίνδυνα αναποτελεσματικές διοικήσεις! Νισάφι πια!

ΥΓ. Συγχαρητήρια και πολλά μπράβο στους σιδηροδρομόφιλους και επιβάτες "Φίλοι του προαστιακού Πάτρας" για την άριστη ακτιβιστική τους ενέργεια! Αξίζουν μια θέση στον τομέα προώθησης υπηρεσιών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενός παράλληλου σύμπαντος, όπου η εταιρεία θα λειτουργούσε με σωστή διοίκηση και σωστό επόπτη (υπουργείο υποδομών)!

1 σχόλια:

  • 17 Απριλίου 2011 στις 5:14 μ.μ.
    Ανώνυμος :

    Η πρωτοβουλία αυτή είναι ενοχλητική για τις διοικήσεις ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ και κυρίως ΓΑΙΑΟΣΕ. Η επέκταση προς Αχαία ξορκίζεται με τον απήγανο. Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ πιθανότητα επέκτασης, όπως δήλωσε πρόσφατα (Παρασκευή) μεγαλοστέλεχος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Διευθυντής εκ συνταξιούχων που δεν αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, και "εξυγιαντής" του σιδηροδρόμου. Επιδιώκεται δια της εγκαταλείψεως η παρακμή του προαστιακού, ώστε να "αξιοποιηθούν" ευκολότερα τα οικόπεδα των σταθμών και της γραμμής. Με αναδασμό των όμορων, όπως σαφώς προβλέπεται στο περίφημο νομοσχέδιο του Ρέππα. Μη γελάσετε αν οι υπεύθυνοι για την προβολή του προαστιακού, καταγγελθούν από τη διοίκηση ότι διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.


Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας




Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget