Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011

ΗΛΠΑΠ: Οι εργαζόμενοι επιμένουν στην πρόταση τους για συγχώνευση (και) με την ΤΡΑΜ

0 σχόλια
Συνεχίζονται οι πιέσεις των εργαζομένων των ΗΛΠΑΠ στην συγχώνευση τους αποκλειστικά με την ΤΡΑΜ ή έστω και με την ΤΡΑΜ (εκτός της ΕΘΕΛ), επικαλούμενοι ότι τα τρόλεϊ έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τα τραμ αλλά και οι εργαζόμενοι στην ΤΡΑΜ επιθυμούν το ίδιο, καθώς τα τραμ κινούνται μεν σε αποκλειστικό διάδρομο αλλά εμπλέκονται με την κίνηση, το οδικό δίκτυο και τους φωτεινούς σηματοδότες, κάτι που δεν γίνεται με τον μητροπολιτικό σιδηρόδρομο (ΗΣΑΠ και ΑΜΕΛ).


Πάντως, οι διοικήσεις των εταιρειών αλλά και το υπουργείο θεωρεί τις προτάσεις τους out of the question και θα προχωρήσει στις συγχωνεύσεις όπως αυτό τις επιθυμεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget