Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΚΟΚ: 500% αύξηση στο πρόστιμο παρεμπόδισης κυκλοφορίας τραμ

7 σχόλια
Αλλαγές στα πρόστιμα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας προωθεί το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, που αναμένεται να ισχύσουν το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Μεταξύ άλλων είναι και αύξηση του προστίμου για παρεμπόδιση κυκλοφορίας τραμ, οπού αυξάνετε κατά 500 % , από τα 50 € στα 300 €.


Το τραμ σε καθημερινή βάση, αντιμετωπίζει πρόβλημα στην διέλευση του, λόγω
παρκαρισμένου αυτοκίνητου στον τροχιόδρομο.


ΠΗΓΗ: Ιστολόγιο ΤΡΑΜΒΑΓΕΡΗΣ

7 σχόλια:

  • 19 Μαρτίου 2011 στις 1:33 π.μ.
    Ανώνυμος :

    ΓΕΝΙΚΑ ΜΜΜΑΤΗΙΝΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ...Π.Χ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΠΕΚΤ.ΜΕΤΡΟ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...ΑΠΟ 50 ΣΕ 300 ΕΙΝΑΙ 600 τοις εκατο...μην κανεις λαθη στα νουμερα...500 τοις εκ ειναι 250 Ε οκ ειναι 50 ευρω διαφορα..καποιοι για 50E σκοτωνουν

  • 19 Μαρτίου 2011 στις 1:35 π.μ.
    Ανώνυμος :

    μαλλον γυναικα φιλολογικης κατευθυνσης θα συνεταξε το αρθρο

  • 19 Μαρτίου 2011 στις 3:47 μ.μ.

    Φίλε μου, ξεφτιλίστηκες... Ευτυχώς εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τίποτα.

    Δυστυχώς, εσύ έχεις δυο προβλήματα. Το ένα είναι παρατηρητικότητας, γιατί, όπως μπορείς να δεις, το άρθρο δεν είναι δικό μου αλλά από φιλικό ιστολόγιο και το δεύτερο είναι ότι εσύ μάλλον είσαι φιλολογικής κατεύθυνσης γιατί το ποσοστό είναι απόλυτα σωστό. Εικάζω ότι δεν έχεις μάθει να χρησιμοποιείς την αριθμομηχανή των Windows όπου έκανες την πράξη. Όταν της πατάς + το ποσοστό, πρέπει μετά να πατήσεις και το =, δεν το κάνει αυτόματα όπως οι αριθμομηχανές χειρός. Τέλος, τα ποσοστά των ψηφοφοριών δεν τα υπολογίζω εγώ, αλλά αυτόματα η Google.

  • 19 Μαρτίου 2011 στις 4:03 μ.μ.
    Ανώνυμος :

    Κλασσικη περιπτωση ελληνα blogger..κατακρινει τα παντα εκτοσ απο τον εαυτο του...(να χαιρεστε τα πτυχια σας)

  • 19 Μαρτίου 2011 στις 5:50 μ.μ.

    α] Το νέο ποσό του προστίμου [300EUR] είναι στο ύψος του 600% του αρχικού προστίμου.
    β] Η προσαύξηση [250EUR] ισούται με το 500% του ποσού του αρχικού προστίμου.
    -
    γ]"οπού αυξάνετε κατά"
    Ελπίζω το αρχικό κείμενο να μην το έγραψε απόφοιτος φιλολογικής κατεύθυνσης....

  • 20 Μαρτίου 2011 στις 8:35 μ.μ.
    Ανώνυμος :

    ΜΜΕ οκ.δεν μπορεις να το πιασεις.....για την αύξηση μιλαμε παντα..το 100 τοις εκατο ειναι (οπως και στον τοκο)για α ποσο:a..το 200 τοις εκ 2α..το 500 τ.ε.5α ..ετσι μαθατε και κατι αλλα by the hard way στην κ'''αρασας.
    αντε να δεις και τα ποσοστα στις ψηφοφοριες που παραθετεις..αληθεια και αυτα αλλος τα υπολογιζει. ουτε για αυτα δεν εμπλεκεσαι.ριξε μια ματια ξεφτιλα...
    και ναι δεν υπαρχει νοημα απλα ετσι για πλακα.. μετρώντας πειραματικα το κομπλεξ κατωτεροτητας που εχετε με τον τροπο που γραφετε και τολματε να λετε ασυστολα μ...ιες...
    ρε σας διαβαζουνε...κοπανια η αυξηση δεν υπολογιζει την αρχικη τιμη....αλλα αυτο ειναι πταισμα και 700 ψηφοι στους 5000, κοπανια ,δεν ειναι 27 τ.ε....εισαστε για την κουζινα αγαπητες κυριες....ρεεεεεε ελεος θα μας τρελανετε δεν εχετε τι να κανετε και βγαζετε γλωσσα να περασει η ωρα...ρε ουστ

  • 20 Μαρτίου 2011 στις 10:26 μ.μ.
    Mystic_Bard :

    Και 500% και 1000% και 5000% πάνω να τα πάνω ...
    Αφού ο κόσμος δεν έχει παιδεία τουλάχιστο ας τον πονέσει στην τσέπη μπας και καταλάβει ...

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.


Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας




Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget