Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011: Ποδηλατοπορεία και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

0 σχόλια
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνουν την Κυριακή 5 Ιουνίου σε δρόμους των Δήμων Αθηναίων, Καλλιθέας, Νέας Σμύρνης και Παλαιού Φαλήρου, λόγω της ποδηλατοπορείας που διεξάγεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.
Ειδικότερα θα γίνεται σταδιακή διακοπή της κίνησης των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας:

Α) Από 10.30 έως 15.00 στη διαδρομή:

Βασ. Σοφίας (Μέγαρο Μουσικής) – Βασ. Κων/νου – Βασ. Όλγας – Βασ. Αμαλίας – Λεωφ. Συγγρού – Παράδρομος Λεωφ. Συγγρού – Εσπλανάδα – Πλατεία Νερού

Β) Από 14.30 έως 18.30 στη διαδρομή:

Πλατεία Νερού – Εσπλανάδα - Υπόγεια Διάβαση Λεωφ. Συγγρού – Παράδρομος Λεωφ. Συγγρού (μέχρι το Σταθμό του ΜΕΤΡΟ ΦΙΞ)

Γ) Στον παράδρομο της Λεωφόρου Συγγρού, στο τμήμα του από το Εργοτάξιο της Λυρικής έως την οδό Λυσικράτους ενώ ταυτόχρονα θα απαγορεύεται στάση και στάθμευση από 14.30 έως 18.30

Η Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να μην χρησιμοποιούν την δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στους αναφερόμενους δρόμους και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν θα κινούνται δίπλα από τους ποδηλάτες.

ΠΗΓΗ: ΖΟΥΓΛΑ μέσω ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget