Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011

ΑΜΕΛ & ΗΣΑΠ: Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011: Στάση εργασίας και αποκοπή τμημάτος λόγω ανακαίνισης αντίστοιχα

ΑΜΕΛ

Λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων της ΑΜΕΛ τη Δευτέρα 06 Ιουνίου 2011 οι γραμμές μετρό 2 & 3 δεν θα λειτουργήσουν από την έναρξη της βάρδιας μέχρι και τις 16:00.

ΗΣΑΠ


Λόγω εργασιών ανακαίνισης της Σιδηροδρομικής Γραμμής τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011 από ώρα 21:00 έως τη λήξη των δρομολογίων θα παραμείνει κλειστό το τμήμα ΤΑΥΡΟΣ - ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ.

H εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού για το ανωτέρω τμήμα θα γίνεται με τις ήδη υπάρχουσες λεωφορειακές γραμμές.

Επίσης, από Τρίτη 7 Ιουνίου 2011 η συγκοινωνία θα διεξάγεται από ΠΕΙΡΑΙΑ έως ΚΗΦΙΣΙΑ με συρμούς που θα εκτελούν τα δρομολόγια ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ & ΚΗΦΙΣΙΑ-ΟΜΟΝΟΙΑ-ΚΗΦΙΣΙΑ με μετεπιβίβαση των επιβατών στην κεντρική αποβάθρα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget