Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010: Απεργίες στα ΜΜΜ

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΑΜΕΛ

Οι γραμμές 2 & 3 δεν θα λειτουργούν από την έναρξη της κυκλοφορίας μέχρι τις 8:00 και από τις 22:00 μέχρι τη λήξη της κυκλοφορίας.

Κατά τις ώρες λειτουργίας, κανονικά θα εκτελούνται τα δρομολόγια από και προς το ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ και τους σταθμούς ΠΑΛΛΗΝΗ, ΠΑΙΑΝΙΑ-ΚΑΝΤΖΑ και ΚΟΠΩΠΙ.

Δείτε τα τελευταία δρομολόγια πρίν τη στάση εργασίας εδώ

ΗΣΑΠ

Η γραμμή 1 δεν θα λειτουργεί από την έναρξη της κυκλοφορίας μέχρι τις 8:00 και από τις 22:00 μέχρι τη λήξη της κυκλοφορίας.

Τα τελευταία επιβατικά δρομολόγια θα έχουν ως εξής:

Από ΚΗΦΙΣΙΑ προς ΑΤΤΙΚΗ 21:35
Από ΑΤΤΙΚΗ προς ΚΗΦΙΣΙΑ 21:55
Από ΠΕΙΡΑΙΑ προς ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ 21:40
Από ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ προς ΠΕΙΡΑΙΑ 21:58

ΤΡΑΜ

Θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας από 00:00-02:00. Σταδιακή απόσυρση των οχημάτων από 22:30.

ΕΘΕΛ & ΗΛΠΑΠ

Τα λεωφορεία και τα τρόλλεϋ δεν θα κυκλοφορήσουν από την έναρξη της κυκλοφορίας μέχρι τις 8:00 και από τις 22:00 μέχρι τη λήξη της κυκλοφορίας. Υπολογίστε +-1 ώρα για την πλήρης αποκατάσταση και σταδιακή απόσυρση των οχημάτων.

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

Ο προαστιακός δεν θα κυκλοφορήσει από την έναρξη της κυκλοφορίας μέχρι τις 8:00 και από τις 22:00 μέχρι τη λήξη της κυκλοφορίας.
Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο proastiakos.net

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget