Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011

ΟΣΕ: Κλειστά εκδοτήρια (για δωρεάν μετακινήσεις) στο Λιανοκλάδι!

0 σχόλια

Έκλεισαν οριστικά τα εκδοτήρια εισιτηρίων του ΟΣΕ στο Λιανοκλάδι. Σύμφωνα με τον σιδηροδρομικό υπάλληλο Βαγγέλη Μαγκλάρα, πλέον οι επιβάτες όχι μόνο δεν κόβουν εισιτήριο, αλλά ταξιδεύουν δωρεάν, μιας και δεν υπάρχουν ούτε ελεγκτές μέσα στις αμαξοστοιχίες.

Καλεί μάλιστα τον εισαγγελέα να παρέμβει για διαφυγόντα κέρδη στον Οργανισμό.

Τα εκδοτήρια έκλεισαν σε Λιανοκλάδι και Λαμία, μετά και τις τελευταίες μετατάξεις που έγιναν, όπου υπάλληλοι του ΟΣΕ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας, με αποτέλεσμα να μείνει ο οργανισμός από προσωπικό.


ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛ

ΣΧΟΛΙΟ: Η κατάσταση δεν μπορεί να γίνει πιο τραγική... Ας παραιτηθεί η διοίκηση και ο υπουργός. Αφού δεν το "κατέουν"...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget