Σάββατο, 25 Ιουνίου 2011

Τρίτη 28 & Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011: 48ωρη απεργία σε ΟΣΕ, προαστιακό, λεωφορεία, τρόλεϊ, τραμ - Σταυρόλεξο γραμμή μετρό 1- Κανονικά οι γραμμές 2 & 3

48ωρη απεργία αποφάσισαν τα συνδικαλιστικά σωματεία των εργαζομένων σε εθνικό/προαστιακό σιδηρόδρομο, λεωφόρεια, τρόλεϊ, τραμ την Τρίτη 28 και την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011, ενώ τελικά οι εργαζόμενοι στις γραμμές μετρό 2 & 3 ΔΕΝ θα απεργήσουν. Η γραμμή μετρό 1, σύμφωνα με τους εργαζομένους, θα λειτουργεί την Τρίτη από τις 10:00πμ έως και τις 4:00μμ, ενώ την Τετάρτη θα εκκινήσει δρομολόγια μετά τις 11:00πμ. Παρά την ανακοίνωση της τελευταίας στιγμής από τους εργαζόμενους, η διοίκηση της ΗΣΑΠ εμμένει ότι θα υπάρξει 48ωρη και μάλλον αυτό θα συμβεί.

Επίσης, η γραμμή μετρό 3 δεν θα εξυπηρετεί στο τμήμα ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget