Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Εξώδικο από την ΠΕΠΕ για τις ταχύτητες των νέων προαστιακών δρομολογίων

0 σχόλια
Εξώδικο προς την ΤΡΑΙΝΟΣΕ εξέδωσε η ΠΕΠΕ (Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης) για τα νέα δρομολόγια (τα οποία δεν ξεκίνησαν στις 12/12 λόγω των συνεχόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων της εβδομάδας), καθώς, όπως αναφέρει, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δίνει εντολή στους οδηγούς να αυξήσουν την ταχύτητα στο τμήμα ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ-ΚΙΑΤΟ από τα 115χλμ/άρα που επιτρέπουν οι μέχρι τώρα ντιζελοκίνητοι συρμοί στα 160χλμ/ώρα που επιτρέπουν οι ηλεκτροκίνητοι, χωρίς πρώτα να έχει ενεργοποιηθεί η τηλεδιοίκηση του τμήματος.

Με ειλικρίνεια, η ΠΕΠΕ μηνύει ότι παρότι όλα τα απαιτούμενα εξαρτήματα και συσκευές για την λειτουργία της τηλεδίοικησης έχουν παραλειφθεί και εγκατασταθεί από το 2004, η λειτουργία τους δεν υφίσταται για τους πολλαπλούς λόγους ανικανότητας που χαρακτηρίζει τον ΟΣΕ και κάθε άλλο δημόσιο οργανισμό, που σκοπό έχει, εκτός από την δημιουργία και εξασφάλιση κομματικού στρατού, την πλήρης αποδιοργάνωση και υποβάθμιση των υπηρεσιών ώστε να παραδοθούν σε ιδιώτες χωρίς αντιδράσεις (βλ. Ολυμπιακή).

Μπορείτε να διαβάσετε εδώ την πλήρη μήνυση της ΠΕΠΕ, όπως προσφέρεται από το proastiakos.net.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget