Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

ΣΤΑΣΥ: Με το μετρό διακομίζονται τραυματίες των επεισοδίων στα νοσοκομεία - Ο σταθμός ΣΥΝΤΑΓΜΑ έγινε ιατρείο και πυρπολήθηκε από δακρυγόνα!

0 σχόλια
Με τη χρήση του μετρό μεταφέρονται οι τραυματίες από το κέντρο της Αθήνας στα νοσοκομεία της μπλέ γραμμής αλλά και πολλοί έχουν εγκλωβιστεί στον σταθμό, λαμβάνοντας τις πρώτες βοήθειες από νοσοκόμους και ιατρούς! Μάλιστα, τα ΜΑΤ πέταξαν δακρυγόνα μέσα στην είσοδο, με αποτέλεσμα οι τραυματίες να αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερη αναπνευστικη δυσχέρεια! Ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΛΑΣ μάλιστα, υπεραμύνθηκε της κίνησης και κυνικά απάντησε ότι όποιος δεν ήθελε να τα εισπνεύσει, ας έφευγε με τους συρμούς!

Αυτή τη στιγμή, το κέντρο καταστρέφεται από κουκουλοφόρους και στραγγαλίζεται από βροχή χημικών και απίστευτη βία της αστυνομίας στην επιχείρηση της η οποία μάλλον έχει την κωδική ονομασία "Τελειώστε την πλατεία", καθώς αναφέρονται επιθέσεις και στους "Αγανακτισμένους" χωρίς αιτία.

Μέσα από τη Βουλή τώρα, μεγάλη ανακούφιση ένιωσε ο πρωθυπουργός με την ψήφιση του "σίγουρου νομοσχεδίου και των τελευταίων θυσιών του ελληνικού λαού που θα μας βγάλει από την κρίση" - αλήθεια, πόσες φορές το έχουμε ακούσει αυτό τους τελευταίους 20 μήνες; - και ορμά ακάθεκτος για την ψήφιση και του εφαρμοστικού νόμου, άυριο Πέμπτη, τον οποίο με ιδιαίτερα ενδιαφέροντα σχόλια μπορεί κανείς να διαβάσει από το ΕΠΙΚΑΙΡΑ εδώ.Τέλος, το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ευχαριστήσουμε τους υπαλλήλους της ΑΜΕΛ που αποφάσισαν να μην απεργήσουν, καθώς θα μπορούσαν να μην μπορούν να μεταφερθούν οι τραυματίες στα νοσοκομεία με ό,τι συνέπεια και αν είχε αυτό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget