Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΑΣΤΕΙΑ: Αλλαγές στις θυγατρικές και στον όμιλο επιχειρήσεων ΟΣΕ

0 σχόλια
Ο όμιλος επιχειρήσεων "Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος - ΟΣΕ ΑΕ" ενημερώνει το επενδυτικό και επιβατικό του κοινό για τις αλλαγές στις ονομασίες του ομίλου και των θυγατρικών του, καθώς και στην διάρθρωση των.


Ο μητρικός όμιλος επιχειρήσεων ΟΣΕ απορροφά την ανεξάρτητη εταιρεία ΤΡΑΙΝΟΣΕ και λαμβάνουν την διακριτική ονομασία ΤΡΕΛΟΣΕ, η οποία αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα της αποτελεσματικής διοίκησης του ομίλου από τις εκάστοτε διοικήσεις με αποκορύφωμα την παρούσα, η οποία με λεπτομερή πλάνο παραλογισμού αναδιαρθρώνει εκ βάθρων την λειτουργία και τις εργασιακές σχέσεις του οργανισμου.



Η θυγατρική εταιρεία ΓΑΙΑΟΣΕ λαμβάνει την ονομασία ΚΤΗΜΑΤΟΣΕ και από την ανυπαρξία της ως οργανισμός, λαμβάνει ηγετικό ρόλο στην διαχείριση και την αξιοποίηση της περιουσίας του ομίλου επιχειρήσεων ΟΣΕ. Στις πρωτες προτεραιότητες του οργανισμού θα βρεθούν η άμεση αποξήλωση του σιδηροδρομικου δικτύου για ποικίλες χρήσεις. Για το τμήμα της ΣΠΑΠ στην Κόρινθο, προωθείται η πώληση των κτημάτων που καταλαμβάνουν παραλιακά οι σιδηροδρομικές γραμμές σε μεσητικές εταιρείες για την κατασκευή εξοχικών και πεντάστερων ξενοδοχείων. Το τμήμα της ΣΠΑΠ από Άργος μέχρι Τρίπολη θα πωληθεί στην εταιρεία ΣΠΑΠΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΕ και θα μετατραπεί σε επαρχιακό αυτοκινητόδρομο με ελκυστικά αντίτιμα διοδίων. Το τμήμα της ΣΠΑΠ στην Κακιά Σκάλα θα μετατραπεί σε ποδηλατόδρομο για mountain-biking δραστηριότητες και αποτελεσματικές αυτοκτονίες οι οποίες θα ανακουφίσουν το δίκτυο της γραμμής 1 των μητροπολιτικων σιδηροδρόμων Αθηνών (ΗΣΑΠ).


Η θυγατρική εταιρεία ΕΡΓΟΣΕ λαμβάνει την ονομασία ΒΑΡΙΟΣΕ, καταδεικνύοντας την έντονη δραστηριότητα και υπευθυνότητα που επέδειξε απέναντι στα σημαντικά έργα εκσυγχρονισμού του σιδηροδρομικού δικτύου, τόσο σε άποψη χρονοδιαγραμμάτων όσο και ποιότητας αλλά και ποσότητας των εκτελεσθέντων έργων, μέσω της οποίας ο Ελληνικός σιδηρόδρομος έφτασε σε κάθε χωριό με υπερηχητικές ταχύτητες, καθιστώντας το οδικό δίκτυο της χώρας πρακτικά άχρηστο και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις, τόσο για μια βιώσιμη ατμόσφαιρα, όσο και την διασφάλιση της παύσης επιβολής αποζημιώσεων δισεκατομμυρίων ευρώ από την ΕΕ στην Ελλάδα.

Μετά την αναδιάρθρωση και την εφαρμογή των νέων, ελκυστικότατων πλεγμάτων δρομολογίων και της ανταγωνιστικής τιμολόγησης που βασίστηκε στην κοινωνική ευαισθησία και ευθύνη του οργανισμού προς το κοινωνικό σύνολο, ο όμιλος επιχειρήσεων μας προσβλέπει πλέον με βεβαιότητα σε μεγάλη αύξηση της πελατείας και των εσόδων του και καλεί τους πολίτες να επιβεβαιώσουν τις εκτιμήσεις.

Με παράκληση να δημοσιευθεί,
Όμιλος ΤΡΕΛΟΣΕ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.


Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας




Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget