Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

ΤΡΑΜ: Ορίστηκε η επιτροπή για τις προμήθειες δημιουργίας τοπογραφικού υποβάθρου "Νέα γραμμή τραμ ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ"

0 σχόλια
Συγκροτείται επιτροπή για το άνοιγμα των προσφορών, σε ανοιχτή συνεδρίαση καθώς και την εισήγηση ανάθεσης προς τον Δ/ντα Σύμβουλο για τις προμήθειες που απαιτούνται για τη δημιουργία τοπογραφικού υποβάθρου νέας γραμμής «Ελληνικό-Σταθμός Μετρό Αργυρούπολη». Κριτήριο ανάθεσης θα αποτελέσει η χαμηλότερη προσφορά.

Η Επιτροπή θα αποτελείται από τους κάτωθι:

1. Ιωσήφ Αργυρόπουλο, Δ/ντή Σχεδιασμού, Ανά̟τυξης και Μελετών, Πρόεδρο
2. Ουρανία Τζωρτζοπούλου, Τομεάρχη Αποθήκης της Οικονομικής
Διεύθυνσης, Μέλος
3. Καλλιόπη Πλάκα Υπεύθυνη Γραφείου Γενικού Πρωτοκόλλου της Δ/νσης
Πληροφορικής, Μέλος

ΠΗΓΗ: Διαύγεια

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget