Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Κυριακή 19 Ιουνίου 2011: Νέα δρομολόγια σε εθνικό και προαστιακό δίκτυο

4 σχόλια

Νέα δρομολόγια στο εθνικό και προαστιακό σιδηροδρομικό δίκτυο θα ισχύσουν από Κυριακή 19 Ιουνίου 2011. Δείτε τα εδώ.

4 σχόλια:

  • 21 Ιουνίου 2011 στις 1:30 μ.μ.
    Ανώνυμος :

    Αντί να προσπαθήσουν να πυκνώσουν τα δρομολόγια και να διαφημίσουν το μέσο για να γίνει σαν υπέργειο μετρό, το κρύβουν και το πατάνε για να μην το θέλει κανείς... Τι να πω...

  • 21 Ιουνίου 2011 στις 7:53 μ.μ.
    Ανώνυμος :

    Το αθήνα θεσσαλονίκη με τα νέα δρομολόγια καλύπτεται σε 5,20 ώρες και από το site τρενοσε διαβάζουμε καθυστερήσεις της 1 ώρας, δηλαδή αθήνα θεσσαλονίκη σε 6+ ώρες. Μπράβο τους, μας γυρίσαν καπου στην δεκαετία του 90!!!! που τα τότε intercity κανανε 6+ ώρες

  • 24 Ιουνίου 2011 στις 7:29 μ.μ.
    Ανώνυμος :

    με ολο το θαρροσ θελω να σασ εκφρασω την επιθυμια πολλων μασ που δουλευουμε στο μολ και σχολαμε μετα τισ 24 το βραδυ οτι θα θελαμε οπωσ ειχατε πριν τουλαχιστον ενα δρομολογιο μετα τισ 24 δηλαδη ενα για παραδειγμα 00:15 απο νερατζιοτισσα προσ αερδοδρομιο.ειμαστε απο τουσ αλουσ επιβατεσ με τισ μηνιεσ καρτεσ και τα εισητηρια μασ και ειναι πολυ μεγαλη αναγκη για εμασ να υπαρχει ενα δρομολογιο μετα τισ 24 το βραδυ απο νερατζιωτισσα προσ αερδρομιο και εμεισ για το μεροκαματο δουλευουμε και οσοι δεν εχουμε αμαξι χρειαζομαστε ενα δρομολογιο μετα τισ 24.σασ παρακαλουμε παρα πολυ ειναι πολυ μεγαλη αναγκη για εμασ καντε κατι.σασ ευχαριστουμε πολυ

  • 25 Ιουνίου 2011 στις 1:07 π.μ.

    Αποτελουμε ιστολογιο ενημερωσης για τα ΜΜΜ, δεν εχουμε σχεση με την διοικηση τους. Απευθυνθειτε στον ΟΣΕ. Το αιτημα σας ειναι δικαιο. Μακαρι να ηταν στα χερια μας.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.


Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας




Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget