Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: 30 Ιανουαρίου 2011: Κλείνουμε και τα υπόλοιπα!

1 σχόλια
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει πως από την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011 επέρχονται στα δρομολόγια του δικτύου οι παρακάτω μεταβολές:


Αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας όλα τα επιβατικά δρομολόγια της μετρικής γραμμής του δικτύου της Πελοποννήσου πλην των:

* Τοπικών δρομολογίων Πάτρας – Ρίου – Αγ. Ανδρέα & αντιστρόφως και των συνδυασμένων με αυτά λεωφορείων.
* Τοπικών δρομολογίων Κατάκολου – Πύργου – Ολυμπίας & αντιστρόφως.
* Δρομολόγιων Διακοφτού – Καλαβρύτων & αντιστρόφως.
* Όλων των Λεωφορείων Κιάτου – Πάτρας & αντιστρόφως.

Αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας όλα τα επιβατικά Τοπικά Δρομολόγια Λάρισας – Παλαιοφάρσαλου – Καλαμπάκας και αντιστρόφως, καθώς και Παλαιοφάρσαλου – Καλαμπάκας & αντιστρόφως πλην των:

* 563/882, 883/592, 591/886, 887/564 & των 884, 885 στο συγκεκριμένο τμήμα.

Αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας όλα τα επιβατικά δρομολόγια στο τμήμα Θεσσαλονίκης – Αλεξανδρούπολης –Δικαίων – Ορμένιου – Σβίλενγραντ & αντιστρόφως πλην των:

* 604, 605, 613, 614, καθώς και πλην των διεθνών δρομολογίων 460, 461, 360, 361, 362, 363, 444, 445.

Αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας όλα τα επιβατικά δρομολόγια μεταξύ Έδεσσας – Φλώρινας & αντιστρόφως.

Τέλος, για κυκλωματικούς λόγους, το δρομολόγιο 753 (Έδεσσας – Φλώρινας) αναστέλλεται από το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011.

Όλοι οι επιβάτες που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τα αναστέλλοντα δρομολόγια πέραν της 30ης Ιανουαρίου 2011, μπορούν να αποταθούν στα σημεία πώλησης εισιτηρίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προκειμένου να τους επιστραφεί το αντίτιμο του εισιτηρίου τους.

ΣΧΟΛΙΟ: Ελέω επίσκεψης του ΔΝΤ, έπρεπε να τους δείξουμε ότι είμαστε πειθαρχημένοι στα σχέδια τους και αποφασισμένοι να μειώσουμε τα ελλείμματα (με την αντικατάσταση τους με ακόμη περισσότερο χρέος), αλλά αυτό δεν είναι καθόλου ανησηχυτικό... Άλλωστε, είναι και ο απώτερος σκοπός του Αμερικάνικου αυτού οργανισμού. Απόφθευγμα πρώην προέδρου της Αμερικής: "Υπάρχουν δυο τρόποι για να κατακτήσεις μια χώρα. Με πόλεμο ή με χρέος." Το πρώτο, με την ένταξη μας στο ΝΑΤΟ είναι λίγο δύσκολο. Το δεύτερο, όμως... A piece of cake!

1 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget