Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011

ΠΑΤΡΑ: Για τα καλά ο προαστιακός στη ζωή των κατοίκων!

1 σχόλια
Για τα καλά έχει αρχίσει να μπαίνει ο προαστιακός Πατρών στην καρδιά των πολιτών!

Με την υπάρχουσα υποδομή της παλαιάς μετρικής γραμμής των ΣΠΑΠ, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ πέτυχε μια μοναδική συγκοινωνία για την Πάτρα. Τα δρομολόγια καλύπτουν την απόσταση Πάτρα-Ρίο σε περίπου 10 λεπτά, χωρίς ενδιάμεσες στάσεις.
Ήδη η πληρότητα των δρομολογίων ξεπερνά πολλές φορές το 90% και το μέσο έχει αποκτήσει πολλούς υποστηρικτές οι οποίοι επιθυμούν επέκταση των δρομολογίων στο υπόλοιπο μετρικό δίκτυο (Ψαθόπυργος - Κάτω Αχαϊα) και αύξηση των συχνοτήτων.

Η ημερήσια επιβατική του κίνηση ξεπερνά τους 30.000 επιβάτες, με σχεδόν 130 κατά μέσο όρο σε κάθε δρομολόγιο.
Το οδικό δίκτυο και το περιβάλλον της Πάτρας έχει λάβει μια μεγάλη ανακούφιση, καθώς υπολογίζονται ότι κυκλοφορούν τουλάχιστον ισάριθμα με την επιβατική κίνηση του προαστιακού λιγότερα αυτοκίνητα.

Ο εξωραϊστικός σύλλογος Καστελλοκάμπου κατασκεύασε μια στάση ενδιάμεσα της Πάτρας και του Ρίου, στην ομώνυμη περιοχή, για την αύξηση της προσφερόμενης εξυπηρέτησης.


ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Χρήστης patrinos από το Amnizia Forum

Το ιστολόγιο μας ελπίζει στην άμεση επέκταση των δρομολογίων στον Ψαθόπυργο και την Αχαϊα και στην αύξηση των συχνοτήτων. Ο προαστιακός Πατρών είναι ένα επιτυχές εγχείρημα!

1 σχόλια:

 • 2 Μαρτίου 2011 - 2:14 μ.μ.
  Ανώνυμος :

  Ο ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ. ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΣΕ, ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΠΩς ΚΤΕΛ ΚΑΙ ΤΑΞΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΝΕΔΑΦΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.

  ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥς ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΘΕΡΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ.

  ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕ LOBBYING ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΛΑΙΠΑΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ / ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ

  ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget