Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ!: Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011: Απεργίες και στάσεις εργασίας παντού! - Κλειστός ο σταθμός ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011, η λειτουργία των ΜΜΜ διαμορφώνεται ως εξής λόγω των απεργιών και των στάσεων εργασίας:

24ώρη απεργία σε ΟΣΕ και Προαστιακό.

Η Γραμμή μετρό 1 (ΗΣΑΠ) θα λειτουργήσει μετά τις 8 το πρωί.

Τα λεωφορεία (ΕΘΕΛ) θα λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.
(Αποκατάσταση της κυκλοφορίας έως τις 9:30. Θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00)

Τα τρόλεϊ (ΗΛΠΑΠ) θα λειτουργήσουν από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.
(Αποκατάσταση της κυκλοφορίας έως τις 9:00. Θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 21:00)

Ο τροχιόδρομος (ΤΡΑΜ) θα λειτουργήσει από τις 6 το πρωί ως τις 12 το βράδυ. (Πλήρης αποκατάσταση δρομολογίων στις 07:30. Σταδιακή απόσυρση συρμών από τις 22:30.)

Οι εργαζόμενοι στις γραμμές μετρό 2 & 3 (ΑΜΕΛ) δεν έχουν ανακοινώσει κάποια στάση εργασίας. Επομένως, οι γραμμές μετρό 2 & 3 θα λειτουργούν κανονικά με εξαίρεση το τμήμα ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ. Ειδικότερα, η ΑΜΕΛ έβγαλε ανακοίνωση ότι η γραμμή μετρό 3 θα διεξάγει δρομολόγια μεταξύ των σταθμών ΑΙΓΑΛΕΩ και ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ χωρίς ενδιάμεση στάση στο σταθμό ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ. Οι σταθμοί ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ, ΠΑΛΛΗΝΗ, ΚΑΝΤΖΑ, ΚΟΡΩΠΙ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ θα παραμείνουν κλειστοί.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας




Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget