Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2010

ΟΣΕ: ΑΙΣΧΟΣ!: Οι υπάλληλοι ξηλώνουν ό,τι έχει απομείνει! Ζημιές και εκτροχιασμός από κλοπές καλωδίων ηλεκτροκίνησης και σιδηροτροχιών!

1 σχόλια
Ενα πλήρες μπάχαλο αναδεικνύεται ο σάπιος Οργανισμός Σιδηροδρόμων του Ελλαδιστάν (ΟΣΕ).

Υλικές ζημιές σε αμαξοστοιχίες στη Λεβαδεία και στα Κιούρκα και μικροτραυματισμοί των οδηγών ήταν ο απολογισμός των κλοπών καλωδίων ηλεκτροκίνησης του δικτύου.

Χτες εκτροχιάστηκε εμπορική αμαξοστοιχία στην Κοζάνη που εκτελούσε εμπορευματικό δρομολόγιο για τη ΔΕΗ, επειδή είχε κλαπεί μέρος των σιδηροτροχιών μήκους 50 μέτρων, με αποτέλεσμα το τρένο να εκτροχιαστεί πριν συνειδητοποιήσει ότι δεν τσουλάει σε ράγες, αλλά στον... αέρα! Ελαφρά τραυματισμένος ο οδηγός του συρμού. Η γραμμή, αφύλακτη και μέσα στην "πυκνή βλάστηση" έγινε εύκολα έρμαιο των ορέξεων ληστών.

Τέλος, η απόδειξη της απόλυτης ξεφτίλας, ο ανταποκριτής A.Anastasiadis από Amnizia Forum, μας ενημερώνει ότι οι ίδιοι οι υπάλληλοι του ΟΣΕ άρχισαν να αφαιρούν τα εναπομείνοντα καλώδια ηλεκτροκίνησης του δικτύου στο τμήμα ΣΚΑ-ΤΙΘΟΡΕΑ, προκειμένου να αποφευχθούν άλλες ζημιές από κλοπές. Είναι σαν το ανέκδοτο που ο πλούσιος πουλάει όλα τα πολύτιμα αντικείμενα που κατέχει, για να μην μπορούν να του τα κλέψουν οι κλέφτες, μιας και η αστυνομία της πόλης του είναι ανίκανη να τον προστατέψει.

Μόνο που η κλοπή καλωδίων σχεδόν 300χλμ που πλήρωσαν οι πολίτες για να έχουν έναν καλύτερο σιδηρόδρομο και η τελική εγκατάλειψη του εγχειρήματος της ηλεκτροκίνησης ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ από τον ίδιο τον ΟΣΕ μέσω της αφαίρεσης των εναπομείναντων τμημάτων δεν είναι ανέκδοτο... Είναι πραγματικότητα... Μια πραγματικότητα που μας αποδεικνύει την σαπίλα που χαρακτηρίζει τον οργανισμό αυτό αλλά και γενικώς την ανευθυνουπεύθυνη πολιτεία.


Η παρακάτω χαρακτηριστική φωτό είναι δημιούργημα του Πάνου Νακούδη από το Facebook.

1 σχόλια:

 • 20 Απριλίου 2011 - 12:36 π.μ.
  O405N :

  Ρώτα μας πριν γράψεις!!!

  Τι ήθελες δηλαδή, να αφήσουν να κρέμωνται τα υπόλοιπα από τα κλεψιμαίϊκα και να κουτουλάνε επάνω τους τα τραίνα;

  Αναγκαστικά ξηλώνουν τα απομεινάρια, αφού δεν υπάρχει πλεόν εργολάβος στο τμήμα...

  Πρόσεξε τι είπα, δεν υπάρχει πλεόν εργολάβος, τυχαίο; Πάλι δεν νομίζω!

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget