Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011

ΑΛΛΑΓΕΣ!: Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011: 24ωρη απεργία σε εθνικό (ΟΣΕ) και προαστιακό σιδηρόδρομο - Στάσεις εργασίας και στις αστικές συγκοινωνίες


Την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011, θα πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία σε εθνικό (ΟΣΕ) και προαστιακό σιδηρόδρομο. Η απεργία θα επηρεάσει και τα τελευταία δρομολόγια της προηγούμενης ημέρας. Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Εκτός αυτού, ετοιμάζονται ολιγόωρες στάσεις εργασίας και στις αστικές συγκοινωνίες, οι οποίες θα λειτουργήσουν:

Λεωφορεία (ΕΘΕΛ): 9:00 με 21:00,

Τρόλεϊ (ΗΛΠΑΠ): 8:00 με 22:00,

Γραμμές μετρό 2 & 3 (ΑΜΕΛ) μετά τις 8:00,

Γραμμή μετρό 1 (ΗΣΑΠ) 8:00-21:00

Τροχιόδρομος (ΤΡΑΜ) 7:00 με 23:00.

Επισημαίνεται ότι με βάση τα κυκλοφοριακά δεδομένα της πόλης εκτιμάται ότι τα δρομολόγια των λεωφορείων και των τρόλει θα αποκατασταθούν πλήρως τουλάχιστον μια ώρα μετά την λήξη της στάσης εργασίας.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget