Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011

ΠΑΤΡΑ: Πυροβόλησε τον προαστιακό για εκπαίδευση στον... κινούμενο στόχο(;)!

0 σχόλια
Τον τρόμο και την αναστάτωση σκόρπισε στους επιβάτες του Προαστιακού ένας ασυνείδητος που «διασκέδασε», σκοπεύοντας τα τζάμια του συρμού με αεροβόλο όπλο, την στιγμή που είχε φτάσει στο ύψος του γηπέδου της Παναχαϊκής στην Πάτρα.


Από την βολή του άγνωστου «ελεύθερου σκοπευτή», θρυμματίστηκε ένα τζάμι κατατρομάζοντας τον επιβάτη που καθόταν στο κάθισμα δίπλα στο παράθυρο. Ευτυχώς, το τζάμι ήταν διπλό κι αυτό εμπόδισε την βολίδα να το διαπεράσει, με αποτέλεσμα να μην τραυματιστεί κάποιος από τους επιβάτες. Ο δράστης σταμάτησε την σκοποβολή χωρίς να συνεχίσει τις βολές του και έσπευσε να εξαφανιστεί.

Η αυτοψία που έγινε στο βαγόνι απέδειξε ότι το τζάμι είχε χτυπηθεί από βολίδα αεροβόλου όπλου και όχι από πέτρα που αφήνει διαφορετικό αποτύπωμα. Το τραίνο συνέχισε κανονικά την πορεία του και η επίθεση καταγγέλθηκε από τον ΟΣΕ στην Αστυνομία που ερευνά για τον εντοπισμό του δράστη.


ΠΗΓΗ: Το "Πρώτο θεμα" μέσω ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΑ ΝΕΑ

ΣΧΟΛΙΟ: Έχουμε τρελαθεί τελείως...!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget