Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΤΡΑΜ & ΗΛΠΑΠ: Δολιοφθορές σε ακυρωτικά μηχανήματα από εισιτήρια με κόλλα!

0 σχόλια
Σε απίστευτη τεχνική κατέφυγαν κάποιοι δολιοφθορείς με τζαμπατζίδικες τάσεις!

Μέσα σε δύο μέρες, 43 ακυρωτικά μηχανήματα του τροχιοδρομικού δικτύου (τραμ) μπλοκάρισαν, ύστερα από ακύρωση εισιτηρίων με κόλλα! Η ίδια τεχνική χρησιμοποιήθηκε και σε κάποια οχήματα τρόλεϊ! Το αποτέλεσμα ήταν πολλοί επιβάτες να μην μπορούν να επικυρώσουν τα εισιτήρια τους και πιθανόν να τους επιβλήθηκε πρόστιμο, τον λογαριασμό του οποίου ίσως θα έπρεπε να στείλουν στους πανέξυπνους αυτούς υπαίτιους οι οποίοι ναι μεν έχουν δικαίωμα να διαμαρτύρονται για τις αυξήσεις (και εμείς μαζί τους) αλλά ΔΕΝ έχουν το δικαίωμα να προκαλούν δολιοφθορές σε δημόσια περιουσία (την επισκευή της οποίας ο ελληνικός λαός θα πληρώσει δεκαπλάσια για να απολαύσουν και οι εκάστοτε διευθυντές την μιζούλα τους από την αναθετούσα εταιρεία επισκευών)...

Ο υπουργός προανήγγειλε αυστηρότερα μέτρα ελέγχου εισιτηρίων (όπως κάθε φορά) και διαβεβαίωσε πως η προσοχή του στρέφεται ιδιαίτερα στο πρόβλημα της λαθρεπβίβασης (αργήσατε... 15 χρόνια! Ακόμη στο 0,80 ευρώ θα ήταν το εισιτήριο αν είχατε όντως στραφεί από την πρώτη φορά που το εξήγγειλε υπουργός μεταφορών!)
.

Πληροφορίες από ΜΕGA TV και blog troleatzis.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.


Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας




Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget