Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ: Κινηματογραφικά γυρίσματα στον (υπό κατάργηση από 01/01/2011) Σ.Σ. Καλαμάτας

1 σχόλια
Για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας "Μια φορά κι ένα μωρό", βρέθηκε Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου στον σιδηροδρομικό σταθμό Καλαμάτας ο γνωστός σκηνοθέτης Νίκος Ζαπατίνας.

Η ταινία δρόμου και... σιδηροδρόμου, όπως λέγεται στη γλώσσα των ανθρώπων του κινηματογράφου, είναι κωμωδία με πρωταγωνιστές τον Πέτρο Φιλιππίδη και το Σάκη Μπουλά και θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Μάρτιο. Εχει αναφορές στην Καλαμάτα και στο σιδηροδρομικό δίκτυο της Πελοποννήσου που, όπως είπε ο σκηνοθέτης, είναι εξαιρετικό σε ομορφιά και προσφέρεται για εκδρομικές αποδράσεις. Πρόσθεσε μάλιστα ότι η γραμμή δεν πρέπει να καταργηθεί, αντίθετα πρέπει να ενισχυθεί ώστε να μπορέσει να είναι αυτόνομη οικονομικά.

Σπουδαία πόλη χαρακτήρισε την Καλαμάτα ο Νίκος Ζαπατίνας, και είπε ότι αξίζει τον κόπο να κάνει μια ταινία μόνο στην περιοχή.

ΠΗΓΗ: Ελευθερία Online

1 σχόλια:

  • 1 Ιανουαρίου 2011 στις 5:25 μ.μ.
    Savour :

    Να ξεχωρίσουν επιτέλους οι πολιτισμένοι απ τους κάφρους. Εκστρατεία τώρα για ποιότητα ζωής. Μαύρο σε όσους μαυρίζουν τη ζωή μας με καυσαέρια, διόδια, άσφαλτο και τσιμέντο. 21 νεκροί σε 3 μέρες τα Χριστούγεννα. Για να θησαυρίζουν οι Εθνικοί Εργολάβοι και Παραχωρησιούχοι. Η ανθρώπινη ζωή αξίζει όσο ένα αντίτιμο διοδίου για την Κυβέρνηση της Πράσινης Ανάπτυξης (το νεότερο σύντομότερο ανέκδοτο). Και Ελλάδα είναι ΜΟΝΟ η Αθήνα.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.


Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας




Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget