Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΠΑΤΡΩΝ: Επιτυχές εγχείρημα!

0 σχόλια
Σε μια επιτυχημένη και ιδιαίτερα εξυπηρετική ιδέα φαίνεται να εξελίσσεται σιγά-σιγά ο Προαστιακός Πατρών που συνδέει την Πάτρα με το Ρίο με το δρομολογιακό πλέγμα ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ-ΠΑΤΡΑ-ΡΙΟ.

Ήδη οι κάτοικοι της Πάτρας μιλούν με πολύ θετικά λόγια για αυτό το εγχείρημα, το οποίο έχει την πλήρη υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών, ο οποίος διοργάνωσε και ραδιοφωνική διαφήμιση για τον προαστιακό, προτρέποντας τους καταναλωτές να τον χρησιμοποιήσουν. Σε ανακοίνωση του, πρότεινε στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ να επεκταθούν τα δρομολόγια και μέχρι τον Ψαθόπυργο, αλλά και προς την αντίθετη πλευρά μέχρι την Κάτω Αχαΐα. "Καθημερινά, εκατοντάδες είναι οι πολίτες που έρχονται στην Πάτρα, από Βραχνέικα, Παραλία, Καμίνια και γενικά όλη τη συγκεκριμένη περιοχή, είναι βέβαιο λοιπόν, ότι ο προαστιακός θα τους εξυπηρετούσε.", εξηγούν.

Η επιβατική κίνηση του μέσου συνεχώς αυξάνει, με πολλές πηγές να αναφέρουν μέχρι και 1.000 επιβάτες ημερησίως τις καθημερινές.

Οι κάτοικοι του Ρίου είναι ιδιαίτερα αυτοί που έχουν "αγαπήσει" περισσότερο το μέσο, καθώς τους προσφέρει την δυνατότητα μετακίνησης στο κέντρο της κοντινής και κυλοφοριακά ακινητοποιημένης Πάτρας με πολύ εξυπηρετικό και φθηνό τρόπο.

Τέλος, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνάντηση του με το δίκτυο ΕΠΙΒΑΤΗΣ, υποσχέθηκε να προωθήσει τον προαστιακό, προτρέποντας τους φοιτητές να τον χρησιμοποιούν.

Ο Προαστιακός Πατρών συνδέει την συνοικία του Αγίου Ανδρέα της Πάτρας με το κέντρο της και από εκεί ο προαστιακός συνεχίζει μέχρι το Ρίο, με δρομολόγια ανά μία ώρα. Υπάρχει πρόσθετη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση με λεωφορεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ρίο-Νοσοκομείο-Πανεπιστήμιο Πατρών με το ίδιο εισιτήριο.

Το εισιτήριο κοστίζει 1,4 ευρώ και η μηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών 20 ευρώ. Τα αντίστοιχα ποσά για φοιτητές είναι 1 ευρώ και 10 ευρώ.


ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ: ΕΠΙΒΑΤΗΣ
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ ΧΑΡΤΗ: Self-made

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.


Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας




Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget