Σάββατο, 12 Ιουνίου 2010

ΟΣΕ: Δυστύχημα αμαξοστοιχίας-ποδηλάτη στην Αμαλιάδα

0 σχόλια

Θανάσιμα τραυματίστηκε στις 20.33 ένας ποδηλάτης στα Κάρδαμα Αμαλιάδας, όταν επιχειρώντας να διασχίσει αφύλαχτη ισόπεδη διάβαση πεζών παρασύρθηκε από τη διερχόμενη αμαξοστοιχία του ΟΣΕ που εκτελούσε το δρομολόγιο Καλαμάτα - Πάτρα.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εκφράζει τη θλίψη της και τα συλλυπητήριά της στους συγγενείς και τα οικεία πρόσωπα του θανόντα.


ΠΗΓΗ: Εφημερίδα "ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ"


------------------------------------------------------------------------------


Το ιστολόγιο μας εκφράζει τη θλίψη του για τον άδικο χαμό του ποδηλάτη και τονίζει πως τα περισσότερα ατυχήματα και δυστυχήματα γίνονται σε αφύλακτες ισόπεδες διαβάσεις στις οποίες θα έπρεπε να υπάρχει τουλάχιστον μια αυτόματη μπαριέρα ή έστω ένας φωτεινός σηματοδότης...


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget