Κυριακή, 6 Ιουνίου 2010

Όταν οι Σύλλογοι Περιβαλλοντικής Προστασίας...ξεφτιλίζονται!

2 σχόλια

Ο Σύλλογος Περιβαλλοντικής Προστασίας Ψυχικού και έντεκα κάτοικοι του Δήμου Ψυχικού ζητούσαν την ακύρωση της απόφασης του γενικού γραμματέα Περιφέρειας Αττικής και του δήμου Ψυχικού για την κατασκευή ποδηλατοδρόμων, μήκους 2,1 χλμ. Συγκεκριμένα, υποστήριζαν ότι η λειτουργία των ποδηλατόδρομων υποβαθμίζει το περιβάλλον του Ψυχικού, επιβαρύνει τους όρους διαβίωσης των κατοίκων, μειώνει την αξία των ιδιοκτησιών τους, δυσχεραίνει την κίνηση των πεζών και αυξάνει τον κίνδυνο ατυχημάτων.

Το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε όλες τις αιτιάσεις τους, τονίζοντας ότι οι ποδηλατόδρομοι δεν δημιουργούν προβλήματα στους κατοίκους του Δήμου Ψυχικού, καθώς έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας. Έκρινε δε ότι από τους ποδηλατόδρομους, η κατασκευή των οποίων έχει ολοκληρωθεί, "δεν θα επέλθει ανεπανόρθωτη ή δυσχερής επανορθώσιμη βλάβη" στους προσφεύγοντες.


ΠΗΓΗ: Εφημερίδα "Ελευθεροτυπία"


---------------------------------------------------------------------


Εδώ μπορείτε να δείτε μερικές κατοικίες τις οποίες ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Ψυχικού φοβήθηκε ότι θα... υποβαθμιστούν από την παρουσία ποδηλατοδρόμων!... Χαρά που θα κάνουν όταν θα ακούσουν πως θα περάσει και η γραμμή 4 του μετρό από την περιοχή τους...2 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget