Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010

ΟΣΕ: Νέα ιστοσελίδα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

1 σχόλια

Σε δημιουργία νέας ιστοσελίδας προχώρησε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ (www.trainose.gr) αντικαθιστώντας την πρόσφατη πανάκριβη www.trainose.com

Παράλληλη δημιουργία και ομάδας στον δημοφιλή χώρο κοινωνικής δικτύωσης Facebook (εδώ).

Όπως αναφέρει στην περιγραφή της ομάδας της στο Facebook:

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ μπαίνει σε πορεία εξυγείανσης ενώ βελτιώνει τις υπηρεσίες της και εντάσσει νέες τεχνολογίες στην ροή των εργασιών της με σκοπό να φτάσει στα Ευρωπαϊκά επίπεδα του 21ου αιώνα.

Μείνετε μαζί μας για να ενημερωθείτε για ό,τι νεότερο ετοιμάζουμε και πείτε μας τις απόψεις σας για το τί θα θέλατε να βελτιώσουμε ώστε να κάνουμε τις υπηρεσίες σας πιό ελκυστικές προς εσάς.

1 σχόλια:

  • 30 Ιουνίου 2010 - 1:49 π.μ.

    Εχω γίνει ήδη μέλος και έχω ανεβάσει και φώτο απο τον προαστιακό και τον οδοντωτό . Πιστεύω οτι πρέπει να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια και να λέμε την άποψή μας στη σελ στο fb

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget