Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010

ΗΣΑΠ: Πολλαπλές μεταβολές δρομολογίων μέχρι 2 Ιουλίου 2010 και αναστολή μεταμεσονύκτιας λειτουργίας μέχρι νεωτέρας

6 σχόλια

Λόγω των εργασιών ανακαίνισης της γραμμής 1 (ΗΣΑΠ) μέχρι τις 2 Ιουλίου 2010 θα επέλθουν οι παρακάτω μεταβολές / γεγονότα στο δίκτυο:

:arrow: Το Σαβ/κο 26 & 27 Ιουνίου 2010, θα βρίσκεται εκτός λειτουργίας το τμήμα ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ-ΝΕΡΑΤΖΙΩΤΙΣΣΑ. Η εξυπηρέτηση στο εν λόγω τμήμα θα γίνεται με την ειδική λεωφορειακή γραμμή Χ17. Δείτε τις ενδιάμεσες στάσεις του Χ17 από το δελτίο τύπου του ΟΑΣΑ εδώ

:arrow:
Από τη Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010 έως και την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010, θα βρίσκεται εκτός λειτουργίας το τμήμα ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ-ΝΕΡΑΤΖΙΩΤΙΣΣΑ. Η εξυπηρέτηση στο εν λόγω τμήμα θα γίνεται με την ειδική λεωφορειακή γραμμή Χ18. Δείτε τις ενδιάμεσες στάσεις του Χ18 από το δελτίο τύπου του ΟΑΣΑ εδώ

:arrow:
Τη Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010 από ώρα 23:00 έως και την λήξη της κυκλοφορίας, θα παραμείνει κλειστό το τμήμα ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ-ΚΗΦΙΣΙΑ. Η εξυπηρέτηση στο εν λόγω τμήμα θα γίνεται με την ειδική λεωφορειακή γραμμή Χ18. Δείτε τις ενδιάμεσες στάσεις του Χ18 από το δελτίο τύπου του ΟΑΣΑ εδώ

:arrow:
Οι συρμοί θα διέρχονται ΧΩΡΙΣ να πραγματοποιούν στάση από την αποβάθρα προς Κηφισιά του σταθμού ΚΑΛΛΙΘΕΑ.

:arrow: Τη Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010, παραδίδεται σε κυκλοφορία η αποβάθρα προς Κηφισιά του σταθμού ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ.

:arrow: Παράλληλα, από 25 Ιουνίου 2010 και μέχρι νεωτέρας αναστέλλεται η μεταμεσονύκτια λειτουργία της Παρασκευής και του Σαββάτου της γραμμής 1 από 00:15 έως 02:00, λόγω ανάγκης επιτάχυνσης των εργασιών ανακαίνισης καθώς και προκαταρκτικών εργασιών για την ενίσχυση της σήραγγας ΟΜΟΝΟΙΑ-ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ.Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα σχεδιάγραμμα του πολύ καλού φίλου Γιώργου Δογορίτη για τα έργα ανακαίνισης και την τηλεματική που είχε την καλοσύνη να το μοιραστεί με το ιστολόγιο μας και τον ευχαριστούμε για αυτό! (κάντε κλίκ και μετά χρησιμοποιήστε τον μεγενθυντικό φακό)


6 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget