Σάββατο, 26 Ιουνίου 2010

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ: Με τη "μπλέ" γραμμή του μετρό μεταφέρθηκε το δολοφονικό δέμα του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη το πρωϊ της Πέμπτης 24 Ιουνίου 2010

0 σχόλια

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, με τη γραμμή 3 του μετρό και μεταξύ των σταθμών ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ και ΚΑΤΕΧΑΚΗ μεταφέρθηκε το δολοφονικό δέμα από το πολιτικό γραφείο (που είχε αρχικά σταλεί) του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη στην Βασ.Σοφίας στο Υπουργείο που βρίσκεται στην Κατεχάκη, από βοηθό του υπουργού το πρωϊ της Πέμπτης 24 Ιουνίου 2010.

Οι σοβαρές αναταράξεις εντός του συρμού ή στα χέρια της βοηθού ίσως να είχαν καταλήξει σε πολύνεκρο δυστύχημα, σαν το τρομοκρατικό χτύπημα στο μετρό της Μόσχας τον Μάρτιο του 2010...


Εκφράζουμε τα συλληπητήρια μας στην οικογένεια του υπασπιστή-θύματος της τρομοκρατικής ενέργειας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget