Κυριακή, 30 Μαΐου 2010

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ: Βανδαλισμένοι ανελκυστήρες στον σταθμό ΚΗΦΙΣΙΑΣ

0 σχόλια
Γράφει ο Δευτεραίος Ανδρέας στο Κοινωνικό Δίκτυο Επιβατών Προαστιακού...

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί τα συναισθήματά μου για την αλγεινή εντύπωση που προκαλεί το θέαμα των επί πολύ καιρό άχρηστων και βανδαλισμένων ανελκυστήρων στο δεύτερο επίπεδο στον σταθμό της Κηφισίας (Δακτυλίδι).


Επί πολύ καιρό τώρα ένας εξ αυτών δεν λειτουργούσε λόγω μηχανικής βλάβης. Κάθε φορά που τον επιδιόρθωναν μετά απο πολύ λίγο ( την άλλη μέρα ) ξαναχαλούσε.

Σαν να μην έφτανε αυτό, πριν απο 3-4 εβδομάδες (λειτουργούσε) όταν μπήκα μέσα είχε ξηλωθεί και σπάσει όλο το πληκτρολόγιο (σημειωτέον ότι είναι μεταλικό) . Μετά απο 2 βδομάδες ξηλώσανε και το εξωτερικό κουμπί κλήσης. Το δε εσωτερικό της καμπίνας υπάρχουν μέρες που δεν ξεχωρίζει απο δημόσιο αποχωρητήριο.

Μια ματιά που έριξα την ίδια χρονική περίοδο και στον άλλο ανελκυστήρα διαπίστωσα τα ίδια και χειρότερα χάλια.

Τι να πεί κανείς.

Οι άνθρωποι με βαριές αποσκευές οι γέροντες οι τουρίστες πώς θα εξυπηρετηθούν?

Θα πρέπει να βάζουμε και από έναν security σε κάθε ανσανσέρ?

Δείγμα παντελούς έλλειψης πολιτισμού και κοινωνικής αγωγής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget