Τρίτη, 11 Μαΐου 2010

ΤΡΑΜ: "Περίεργη" προκήρυξη για επαναπρογραμματισμό φωτεινών σηματοδοτών

0 σχόλια


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ - ΤΡΑΜ Α.Ε.


Η ΤΡΑΜ ΑΕ, στα πλαίσια της βελτίωσης των υπηρεσιών που παρέχει στο επιβατικό κοινό προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον «επαναπρογραμματισμό ορισμένων κόμβων φωτεινής σηματοδότησης του δικτύου της», καταθέτοντας επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος και σχετικό φάκελο δικαιολογητικών.


Το σύστημα φωτεινής σηματοδότησης του δικτύου της ΤΡΑΜ συντονίζεται από προγραμματιζόμενους ελεγκτές κυκλοφορίας (controllers) των οίκων SIEMENS και SIGNALBAU HUBER. Στα πλαίσια εφαρμογής νέων εκπονημένων συγκοινωνιακών μελετών σε όλο το δίκτυο της εταιρίας απαιτείται ο επαναπρογραμματισμός ορισμένων εξ’ αυτών. Κατά συνέπεια κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να διαθέτει αποδεδειγμένη εμπειρία στον προγραμματισμό των συγκεκριμένων controller (τουλάχιστον 5 εφαρμογές) καθώς και όλες τις σχετικές πιστοποιήσεις, εκπαιδεύσεις, κτλ που να αποδεικνύουν την τεχνική του επάρκεια.

Οι ακριβείς τεχνικές προδιαγραφές, το πλήθος, οι τοποθεσίες και σχετικές πληροφορίες θα δοθούν, σε όσους εκδηλώσουν ενδιαφέρον, από τα γραφεία της ΤΡΑΜ Α.Ε., Τέρμα Οδού Αεροπορίας, Ελληνικό, εργάσιμες ημέρες και ώρες (τηλ. 210-9978000).


Λεπτομέρειες υποβολής φακέλου


Ενδεικτικός κατάλογος έργων

Στοιχεία απόδειξης εμπειρίας στους συγκεκριμένους ελεγκτές

Πιστοποιήσεις κατασκευαστών

--------------------------------------------------------------------------------------------

Εμείς θα επιμένουμε...


ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΤΡΑΜ ΤΩΡΑ!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget