Σάββατο 15 Μαΐου 2010

ΤΡΑΜ: Δυστύχημα με ένα νεκρό στις Τζιτζιφιές

5 σχόλια
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΡΑΜ Α.Ε.


Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της ΤΡΑΜ Α.Ε. εκφράζουν τη θλίψη τους για τον τραγικό χαμό νεαρού συμπολίτη μας μετά από ατύχημα που σημειώθηκε σήμερα στις 18:00 στο δίκτυο της εταιρείας.


Το περιστατικό συνέβη στις Τζιτζιφιές (στο ρεύμα προς Ν. Φάληρο) και ενώ το όχημα τραμ ήταν εν κινήσει εκτελώντας το δρομολόγιο ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΣΕΦ.


Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία Καλλιθέας, όπως επίσης και από τις αρμόδιες υπηρεσίες της εταιρείας.


Η ΤΡΑΜ Α.Ε. δεσμεύεται ότι θα βρεθεί στο πλευρό της οικογένειας του αδικοχαμένου νεαρού.


-----------------------------------------------------------------------


Το ιστολόγιο μας εκφράζει τα συλληπητήρια του και αναμένει λεπτομέρειες του δυστυχήματος...


5 σχόλια:

  • 16 Μαΐου 2010 στις 12:27 π.μ.
    Ανώνυμος :

    Για blog που προωθεί τα MMM, λίγο άκυρο δεν είναι το ματωμένο λογότυπο του τραμ; Φαντάζομαι και μετά από κάθε τροχαίο στο εθνικό δίκτυο θα βάζεις αιματοβαμμένους αυτοκινητόδρομους;

  • 16 Μαΐου 2010 στις 3:09 π.μ.

    χεχε...Έχετε δίκιο, ίσως να ήμουν υπερβολικός...

  • 18 Μαΐου 2010 στις 2:53 π.μ.

    Το τραμ, ως ένα είδος σιδηρόδρομου κινείται πάνω στις ράγες του, δεν μπορεί να παρεκλίνει ή να λοξοδρομήσει και λόγω βάρους δεν μπορεί να ακινητοποιηθεί άμεσα.
    Οπότε οδηγοί αυτοκινήτων, αναβάτες δικύκλων και πεζοί αποφεύγουμε να πλησιάζουμε στις γραμμές, ενω όταν χρειαστεί να τις διασχίσουμε, το κάνουμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ και δεν ριψοκινδυνεύουμε!

  • 2 Ιουνίου 2010 στις 2:24 μ.μ.
    Ανώνυμος :

    θα συμφωνησω με την προλαλισασα αλλά όπωσ και να χει ενασ συμπολίτησ μασ χάθηκε και αυτό είναι στενάχωρο..και ασ μην ξεχναμε πωσ τα αίτια δεν εχούν ερευνηθεί ακόμα πληρωσ από την αστυνομία...τα συλλυπητηριά μασ στην οικογένεια!..και ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΝΤΟΥ!!

  • 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 4:20 μ.μ.
    Ανώνυμος :

    Καμία πληροφόρηση για το χτεσινό (20/9) ατύχημα με τραμ & ΙΧ & μοτο στον Νέο Κόσμο; Για τους εμπλεκόμενους δεν ξέρω, δε σταμάτησα, αλλά τα ασθενοφόρα έρχονταν και απο τις 2 μεριές.

    Σιγή στα ΜΜΜ όπως πάντα. Συγκλονιστική συμφόρηση σε Φραντζή, Ηλια Ιλιου, Χαμοστέρνας κ.α. Αστυνομία πουθενά φυσικά.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.


Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας




Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget