Παρασκευή, 14 Μαΐου 2010

ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ: Πρόοδος επεκτάσεων Απριλίου 2010

2 σχόλια
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΑΛΙΜΟΣ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ:


-Ξεκίνησε η διάνοιξη της συνδετήριας σήραγγας της ανατολικής εισόδου με τον σταθμό ΑΛΙΜΟ.

-Σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκονται οι εργασίες επένδυσης δαπέδων και τοίχων με γρανίτες στον σταθμό ΑΛΙΜΟΣ.

-Σε εξέλιξη βρίσκονται η τοποθέτηση ανοξείδωτων επενδύσεων και η εγκατάσταση συστημάτων φωτισμού σε όλους τους χώρους των 4 σταθμών και του υπόγειου Αμαξοστασίου.


ΧΑΪΔΑΡΙ:


-Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή μόνιμης περίφραξης στο Αμαξοστάσιο.

-Σε εξέλιξη η τοποθέτηση γρανιιτών και φωτισμού στη νότια πρόσβαση του Σταθμού.

-Προχωρούν οι εργασίες υδατοστεγάνωσης στον Σταθμό Μετεπιβίβασης.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ:


-Σε εξέλιξη βρίσκεται η εγκατάσταση καλωδιώσεων, συστημάτων φωτισμού, τηλεπικοινωνιών, μεγαφώνων και καμερών στους δύο σταθμούς.

-Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση της πλατείας στο Τερματικό φρέαρ, μεταξύ Αναπαύσεως , Αγ. Κυρήκου και Αδάνων.

-Ξεκίνησε η αποκατάσταση στο επίπεδο του δρόμου στον σταθμό ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ.ΧΟΛΑΡΓΟΣ, ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:


-Σε εξέλιξη βρίσκεται η αποκατάσταση στο επίπεδο οδού στον σταθμό ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

-Σε τελικό στάδιο βρίσκεται η κατασκευή αρχιτεκτονικών τελειωμάτων στην Νότια και Δυτική Είσοδο του Σταθμού ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

-Τελικές δοκιμές πραγματοποιούνται στα ηλεκτρομηχανολογικά συστήματα του σταθμού ΧΟΛΑΡΓΟΣ. Αμέσως μετά την ολοκλήρωσή τους, ο σταθμός θα δοθεί στο επιβατικό κοινό.

ΠΗΓΗ: Αττικό Μετρό Α.Ε.

2 σχόλια:

 • 18 Μαΐου 2010 - 9:41 μ.μ.
  Ανώνυμος :

  Διερωτωμαι απο που πηγαζει η αισιοδοξια σας οτι ο σταθμος του Χολαργου θα παραδοθει στο κοινο τον Ιουλιο,γνωριζοντας ηδη το παζαρι με την ΑΕΓΕΚ και οταν πια οι πιθανές ημερομηνιες παραδοσης εχουν καταντησει ανεκδοτο(Next month like next year)!

  Αν και τρια λεπτα με τα ποδια απο τον μελλοντικο σταθμο Χολαργό,περιμενω 3 χρονια απο τοτε που εγκατασταθηκε το εργοταξιο μεχρι επιτελους να παραδοθεί!

  Για να δουμε θα πεσετε μεσα στις προβλεψεις σας!

 • 19 Μαΐου 2010 - 3:13 μ.μ.

  Όπως βλέπετε και στην φωτό, ο σταθμός είναι 99% έτοιμος... Υπάρχει φήμη πως η ΑΜ έλυσε το παζάρι με την ΑΕΓΕΚ...

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget