Σάββατο 29 Μαΐου 2010

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ: Κλοπή χάλκινων καλωδιών τηλεπικοινωνιών στην Κόρινθο

2 σχόλια

Συνεχίζουν τις κλοπές καλωδίων από το δίκτυο του ΟΣΕ οι επιτήδειοι που βγάζουν… μεροκάματο από τον χαλκό! Ένα, ακόμη, «διδυμο» έπεσε στα χέρια αστυνομικών στο Δερβένι Κορινθίας την στιγμή που βρισκόταν «επί τω έργω»!

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ξυλοκάστρου που έκαναν περιπολία στην περιοχή αντιλήφθηκαν τους δράστες την στιγμή που αφαιρούσαν μεγάλα κομμάτια από το χάλκινο καλώδιο τηλεπικοινωνιών από τη σιδηροδρομική γραμμή του ΟΣΕ στο ύψος του 149ου χιλιομέτρου της εθνικής οδού Αθηνών - Πατρών.

Οι ημεδαποί δράστες -ένας 34χρονος κι ένας 26χρονος- είχαν φορτώσει στο αυτοκίνητό τους περίπου 40 μέτρα χάλκινου καλωδίου, αλλά δεν πρόλαβαν να απομακρυνθούν καθώς οι άνδρες τους ΕΛ.ΑΣ. τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν. Οι αλλεπάλληλες κλοπές καλωδίων του ΟΣΕ έχουν δημιουργήσει πολλές φορές προβλήματα στην κίνηση των συρμών, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις αποφεύχθηκε από καθαρή τύχη κάποιο ατύχημα.

-------------------------------------------------------------

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα "ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ online"

2 σχόλια:

  • 1 Ιουνίου 2010 στις 10:31 π.μ.
    τρενομανής :

    Επιτέλους! Γράφτηκε το αυτονόητο! Αυτό που όφειλε η πολιτεία, ο ΟΣΕ και οι αρμόδιοι να πράξουν από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκε το πρώτο κρούσμα κλοπής υλικού του ΟΣΕ. Η τιμωρία των ενόχων θα πρέπει να είναι παραδειγματική, όσο και η τιμωρία όλων εκείνων που όφειλαν να είχαν λάβει μέτρα υπέρ της προστασίας της δημόσιας περιουσίας και δεν τον έπραξαν είτε από αμέλεια, είτε έχοντας δόλο.

  • 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 5:47 μ.μ.

    πολύ ωραία φωτογραφία!κόρινθο είναι;

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.


Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας




Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget