Τρίτη, 4 Μαΐου 2010

ΟΑΣΑ: 5 Μαϊου 2010: Απεργία

0 σχόλια

Λόγω της απεργίας που έχει προκηρυχθεί, τα ΜΜΜ θα συμμετέχουν ως εξής: ΕΘΕΛ (Λεωφορεία), Ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, Μετρό, Τραμ θα λειτουργούν από 10:00 έως 16:00. ΗΛΠΑΠ (τρόλεϋ) θα λειτουργούν από 08:30 έως 16:00. Ο προαστιακός σιδηρόδρομος έχει 24ωρη απεργία.

Τις ώρες έναρξης της απεργίας, σημαίνει πως όλοι οι συρμοί/οχήματα πρέπει να έχουν ήδη επιστρέψει στα αμαξοστάσια τους, άρα η σταδιακή απόσυρση τους θα ξεκινήσει από πιο νωρίς, ενώ την ώρα λήξης της απεργίας, οι συρμοί/οχήματα, μόλις θα εξέρχονται από τα αμαξοστάσια, με αποτέλεσμα η επαναφορά των δρομολογίων να γίνει πιο μετά της ώρας λήξης της απεργίας.

Τα τελευταία επιβατικά δρομολόγια στην Γραμμή 1 έχουν ως εξής:

Από
ΠΕΙΡΑΙΑ
Προς
ΦΑΛΗΡΟ
Ώρα
15:50
Από
ΦΑΛΗΡΟ
Προς
ΠΕΙΡΑΙΑ
Ώρα
16:00
Από
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Προς
ΚΗΦΙΣΙΑ
Ώρα
15:45
Από
ΚΗΦΙΣΙΑ
Προς
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Ώρα
15:30
Από
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Προς
ΟΜΟΝΟΙΑ
Ώρα
15:55
Από
ΟΜΟΝΟΙΑ
προς
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Ώρα
16:00
Από
ΚΗΦΙΣΙΑ
Προς
ΟΜΟΝΟΙΑ
Ώρα
15:40
Από
ΟΜΟΝΟΙΑ
Προς
ΚΗΦΙΣΙΑ
Ώρα
15:54


Τα δρομολόγια του τραμ θα αποκατασταθούν πλήρως 11:20. Η σταδιακή απόσυρση θα ξεκινήσει από τις 14:40.

Επίσης, τα δρομολόγια του μετρό στο τμήμα ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ δεν θα πραγματοποιούνται.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget