Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Αφιέρωμα: Αστεία περί μετακίνησης: Να τους τα πάρεις τα Cayenne, κύριε Olli Rehn...

2 σχόλια
Την ημέρα ανακοίνωσης των σκληρών μέτρων λιτότητας που θα επιφέρουν μεγάλη οικονομική ύφεση και κοινωνική εξαθλίωση, θαμώνες σε κέντρο διασκέδασης στη Μύκονο, τραγουδούσαν: " Δεν θα μας τα πάρεις τα Cayenne, Olli Rehn, Olli Rehn..." (τα οποία, να φανταστώ, είχαν παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο του μαγαζιού...)


Είναι αδιανόητο κάποιοι να σκέφτονται έστω και για πλάκα κάτι τέτοιο, όταν πολύ κόσμος θα φτάσει στα πρόθυρα εξαθλίωσης και πείνας... Είναι μια ακόμη απόδειξη πως κοινωνικά και ηθικά, η Ελλάδα έχει χρεωκοπήσει εδώ και χρόνια...


Εγώ πάλι θα έλεγα στον Επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της ΕΕ, κύριο Olli Rehn, να τους τα πάρει και τα Cayenne και τα Boxster και τα Ferrari και τις Lamborghini και τις Mercedes... Η προκλητική πολυτέλεια, η αναιδέστατη εγωπάθεια, η έλλειψη σεβασμού και ανθρωπόπεριβαλλοντικής συνείδησης είναι κοινωνικά κακουργήματα, ειδικά σε αυτή την τραγική οικονομικά περίοδο... Ε, φανταστικέ (ποδηλατόφιλε;) Φινλανδέ;;;

2 σχόλια:

  • 8 Μαΐου 2010 στις 9:21 π.μ.
    Ανώνυμος :

    Δε θα αργήσουμε, πιστεύω, να δούμε και εμπρησμούς τέτοιων αυτοκινήτων, από ανθρώπους σαν εκείνους που αφαίρεσαν άνανδρα τη ζωή τριών εργαζομένων της τράπεζας marfin, με την πυρπόληση του κτιρίου, πριν λίγες ημέρες.

    Η αναταραχή, δυστυχώς, όταν κλιμακώνεται, δεν έχει όρια...

  • 19 Μαΐου 2010 στις 8:09 π.μ.
    Νώντας Κ :

    Με τα οικονομικά μέτρα, μειώθηκε αισθητά η κίνηση. Μένω Πατήσια και δουλεύω στα Μελίσσια, κινούμενος καθημερινά με συγκοινωνία. Τον Ιανουάριο χρειαζόμουν ως και μιάμιση ώρα (1.30) για να φτάσω στη δουλειά. Τώρα απαιτούνται 50 λεπτά το πολύ! Σχόλια και εκτιμήσεις δικά σας.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.


Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας




Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget