Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010

ΕΘΕΛ: Πέμπτη 27 Μαϊου 2010: Απεργία λεωφορείων από έναρξη μέχρι 8:00 και από 22:00 μέχρι λήξη

0 σχόλια

Την Πέμπτη 27 Μαϊου 2010, οι υπάλληλοι της εταιρείας λειτουργίας των λεωφορείων (ΕΘΕΛ) πραγματοποιούν στάση εργασίας από έναρξη κυκλοφορίας μέχρι 8 το πρωϊ και από 10 το βράδυ μέχρι λήξη της απεργίας.
Μετά την λήξη της απεργίας 8 το πρωϊ και κατά την ένερξη της 10 το βράδυ, τα οχήματα της ΕΘΕΛ θα αρχίσουν σταδιακά να δρομολογούνται/αποσύρονται στους δρόμους της πρωτεύουσας. Η πλήρης αποκατάσταση υπολογίζεται περίπου 1 ώρα μετά την λήξη της απεργίας ενώ η σταδιακή απόσυρση επίσης πιο νωρίς πρίν την έναρξη της βραδυνής απεργίας.
Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρωνται και για την ακινησία μεγάλου στόλου της ΕΘΕΛ λόγω έλλειψης συντήρησης με αποτέλεσμα αραιά δρομολόγια, κάτι που δημιουργεί συνωστισμό, ταλαιπωρία και αρνητικές εντυπώσεις για τα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αθήνας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget