Πέμπτη, 6 Μαΐου 2010

Κυριακή 9 Μαϊου 2010: Πανελλαδική ποδηλατοπορεία και "αλλαγή χρήσης" οδού Πανεπιστημίου

0 σχόλια

Την Κυριακή 9 Μαϊου 2010, διοργανώνεται Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία. Είναι μια άριστη ευκαιρία να αποδείξουμε πως οι πόλεις μας μπορούν να είναι ευρωπαϊκές, ανθρώπινες, βιώσιμες και καθαρές. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο http://www.podilates.gr/

Ένα καταπληκτικό βίντεο για το ποδήλατο:Παράλληλα, την ίδια ημέρα, η οδός Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας θα παραδοθεί από τις 8:30 μέχρι τις 13:00 στους πεζούς και αθλητές. Θα υπάρχει η δυνατότητα να συμμετάσχετε σε αγώνες μπάσκετ, ποδόσφαιρο και τέννις. Περισσότερες πληροφορίες http://street-events.athenscitygames2010.gr/node/71

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget