Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011

ΤΡΑΜ: "Πάμε Θέατρο & Λυρική με τραμ"

0 σχόλια
Για 6η συνεχόμενη χρονιά «Πάμε Θέατρο με τραμ» για να απολαύσουμε κλασικά ή σύγχρονα ελληνικά και ξένα έργα έως μιούζικαλ και παδικές σκηνές. Το καθιερωμένο πρόγραμμα της ΤΡΑΜ Α.Ε. το 2011 κάνει «στάση» σε 85 θεατρικές παραστάσεις προσφέροντας στους επιβάτες εκπτώσεις έως και 50% στις τιμές των εισιτηρίων.
Από φέτος το τραμ σας πάει και Λυρική Σκηνή για όπερα, ελληνική οπερέτα, μπαλέτο και όπερα για παιδιά με σημαντικές εκπτώσεις από 25% έως 40%.


Μοναδικές προϋποθέσεις για να συμμετέχουν οι επιβάτες στο πρόγραμμα «Πάμε Θέατρο και Λυρική με τραμ» και να επωφεληθούν των εκπτώσεων είναι οι εξής:

* η επίδειξη του ακυρωμένου εισιτηρίου των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς στο θέατρο της επιλογής τους ή στη Λυρική Σκηνή (έως και 90 λεπτά μετά την ακύρωσή του)

* η επιβεβαίωση της προσφοράς απευθείας με το συνεργαζόμενο θέατρο ή τη Λυρική Σκηνή.


Χορηγός του προγράμματος είναι η διαφημιστική εταιρεία INTERBUS, ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι ο «Ελεύθερος Τύπος» και ο «Flash 96» που κατέχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη στήριξη των καλλιτεχνικών δρώμενων στην πόλη μας.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα θα παρέχονται από το σχετικό ενημερωτικό έντυπο φυλλάδιο που διανέμεται από τα εκδοτήρια τραμ και τους υπαλλήλους Εξυπηρέτησης Κοινού επί των στάσεων τραμ, από την ειδικά διαμορφωνένη ιστοσελίδα www.pamemetram.gr, από τις αφίσες που θα αναρτηθούν στα panels των στάσεων του δικτύου τραμ, από τις οθόνες εντός των οχημάτων αλλά και από το τηλεφωνικό κέντρο της ΤΡΑΜ Α.Ε. και τον Τομέα Εξυπηρέτησης Κοινού (210 – 99.78.000).

Πληροφορίες:
Γραφείο Τύπου
ΤΡΑΜ Α.Ε.
τηλ. 210 9978 078
e-mail: press_office@tramsa.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget