Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2011

ΟΑΣΑ: Η διοίκηση ασφαλίζεται για... αστική ευθύνη!

0 σχόλια
Μετά τα ασφάλιστρα κινδύνου που μπήκαν στη ζωή μας μαζί με τα spreads των ομολόγων πέρυσι, το νέο έτος φέρνει ένα ακόμη ειδικό ασφάλιστρο.

Πρόκειται για το ασφάλιστρο της …..διοίκησης του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών (ΟΑΣΑ) για την κάλυψη αστικής ευθύνης των μελών του Δ.Σ. και των διευθυντικών στελεχών....

Η σχετική πρόσκληση προς τις ασφαλιστικές εταιρείες δημοσιεύτηκε μέσα στις γιορτές. Η προθεσμία υποβολής προσφορών λήγει σήμερα το μεσημέρι και το ποσό που προβλέπεται να δοθεί για το σκοπό αυτό προϋπολογίζεται σε 60.000 ευρώ (συν ΦΠΑ).

Είναι η πρώτη φορά που διοίκηση ΔΕΚΟ ασφαλίζεται για το ενδεχόμενο μελλοντικών αξιώσεων από τρίτους. Φυσικά το ασφάλιστρο θα το πληρώσουν οι πολίτες. Το ερώτημα είναι αν αυτή η πρακτική προβλέπεται από το νόμο για τον ΟΑΣΑ και ποια στελέχη καλύπτει;

ΠΗΓΗ: Ιστολόγιο "ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛ"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget