Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Τετάρτη 12 & Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011: Απεργίες στα ΜΜΜ

Την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011,

οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ της Αθήνας θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας στα κάτωθι χρονικά διάστηματα:

11:00 με 15:30 οι εργαζόμενοι σε ΕΘΕΛ (λεωφορεία)

11:00 με 15:00 οι εργαζόμενοι στα ΗΛΠΑΠ (τρόλλεϋ)

05:00 με 08:00 & 21:00 με 24:00 οι εργαζόμενοι στην ΑΜΕΛ (Γραμμές μετρό 2 & 3) και στον ΗΣΑΠ (Γραμμή μετρό 1).

Για τα τελευταία δρομολόγια της ΑΜΕΛ, κάντε κλίκ ΕΔΩ.

Το τραμ θα λειτουργήσει κανονικά. Ο προαστιακός ακυρώνει μερικά από τα τελευταία του δρομολόγια, όπως συνηθίζει όταν την επόμενη μέρα απεργεί. Δείτε τα ΕΔΩ.


Την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011,

ο προαστιακός θα λειτουργεί κανονικά, ενω οι εργαζόμενοι στα υπόλοιπα ΜΜΜ της Αθήνας (3 γραμμές μετρό, τραμ, λεωφορεία, τρόλλεϋ) θα πραγματοποιήσουν 24ωρη στάση εργασίας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εργαζόμενοι που αποφασίζουν για τις απεργίες, αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας




Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget