Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2011

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΑΣΤΕΙΑ: Ψάξτε το λίγακι παραπάνω πριν προχωρήσετε σε ΔΗΜΟΣΙΑ δήλωση...

0 σχόλια
Η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη, έκανε την Τετάρτη (5/1/2011) την ακόλουθη δήλωση:

«Εκατοντάδες χιλιάδες Αθηναίοι ταλαιπωρούνται καθημερινά από τα συνεχιζόμενα έργα στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο Πειραιώς-Κηφισιάς τα οποία, ακόμα και σύμφωνα με τα κυβερνητικά χρονοδιαγράμματα, έπρεπε να έχουν τελειώσει προ πολλού. Με εξαίρεση τα έργα στη σήραγγα Μοναστηράκι-Αττική, πρόκειται κυρίως για έργα ανακαίνισης της ε π ι δ ο μ ή ς, όχι της υποδομής της γραμμής (μήκους μικρότερου των 25χλμ.) που, σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, εκτελούνται σε λ ί γ ε ς μ έ ρ ε ς! :wallbash: :hang::bash::doh:

Η “ανακαίνιση” εδώ κρατάει πάνω από 2 χρόνια ενώ διαψεύστηκαν πανηγυρικά οι διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης ότι τα έργα θα τελείωναν ως το τέλος του έτους.

Με ρυθμούς χελώνας εκτελούνται και τα έργα του Προαστιακού προς το λιμάνι, ενώ ανακοινώθηκε ότι η γραμμή δεν θα είναι έτοιμη πριν το καλοκαίρι του 2011.:doh::crazyeyes: :shock:

(Η επέκταση της γραμμής του Προαστιακού στον Πειραιά παραδόθηκε στις 4/6/2007 στο επιβατικό κοινό)

Καλώ την κυβέρνηση να επιδείξει, επιτέλους, το σεβασμό που οφείλει προς τους κατοίκους του λεκανοπεδίου οι οποίοι άλλωστε, ταλαιπωρούνται και από μύριες άλλες αιτίες και να ολοκληρώσει πια τα δύο αυτά έργα που καρκινοβατούν καθώς και τις επεκτάσεις του μετρό και του τραμ προς Πειραιά.

Πρόκειται για μια συνολική ολιγωρία στον τομέα των μέσων σταθερής τροχιάς στην Αττική που τους στερεί σημαντικούς πόρους ενώ περιορίζει την εξυγίανσή τους στις περικοπές μισθών και συντάξεων».


ΣΧΟΛΙΟ: Αν και πιστεύουμε ότι διαμαρτυρία και πίεση προσπαθούσε να ασκήσει η ανεξάρτητη βουλευτής για ένα έργο που αργεί λόγω των αρχαιολογικών ευρημάτων, την ευχαριστούμε που μας πρόσφερε μερικές στιγμές ευθυμίας! :-D

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget