Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2011

ΟΣΕ: Εξαρθρώθηκε σπείρα κλοπής καλωδίων ηλεκτροκίνησης του τμήματος ΔΕΚΕΛΕΙΑ-ΟΙΝΟΗ

0 σχόλια
Zημιά που ανέρχεται στο 1.300.000 ευρώ υπέστη το ελληνικό Δημόσιο, σύμφωνα με εκτιμήσεις του ΟΣΕ, από τις φθορές που προκλήθηκαν στο σιδηροδρομικό δίκτυο από τις κλοπές χάλκινων καλωδίων που έκανε σπείρα αλλοδαπών η οποία εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής.

Η ζημιά αυτή αφορά στο τμήμα του δικτύου "Δεκέλεια - Οινόη" όπου δρούσαν τα μέλη της σπείρας ενώ εκτός από την οικονομική ζημιά έθεσαν σε κίνδυνο την ασφάλεια του δικτύου του ΟΣΕ.

Η σπείρα εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια στις περιοχές Σκούρτα Βιοιωτίας και στο Σχηματάρι, όπου συνελήφθησαν συνολικά εφτά αλλοδαποί (πέντε Πακιστανοί, ένας Ινδός και ένας Αλβανός).


Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.850 κιλά χάλκινου καλωδίου που είχαν κλέψει από διάφορα σημεία του σιδηροδρομικού δικτύου στην περιοχή της ΒΑ Αττικής.


Από την προανάκριση προέκυψε ότι η σπείρα δραστηριοποιούνταν το τελευταίο δίμηνο και οι κλέφτες πουλούσαν τα καλώδια σε επιχειρήσεις ανακύκλωσης παλαιών μετάλλων (scrap).

ΠΗΓΗ: NewsIt

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget