Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΤΡΑΜ: Αναστολή 24ωρης λειτουργίας Παρασκευής & Σαββάτου για το χειμώνα

1 σχόλια
Σταματά από τις 14 Ιανουαρίου και μέχρι το καλοκαίρι (31 Μαϊου) η 24ωρη λειτουργία του Τραμ κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Όπως ανακοίνωσε η ΤΡΑΜ Α.Ε., θεσπίζεται για πρώτη φορά από τη λειτουργία του μέσου το χειμερινό ωράριο, κάτι που συνεπάγεται την αναστολή της 24ωρης λειτουργίας του κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Τις συγκεκριμένες ημέρες και μέχρι τις 31 Μαΐου, το τραμ θα λειτουργεί από τις 05.30 έως τις 02.30 π.μ.

Αντίθετα, η θερινή περίοδος λειτουργίας του τραμ - και άρα τα 24ωρα δρομολόγια - θα ξεκινά την 1η Ιουνίου και θα ολοκληρώνεται στις 30 Σεπτεμβρίου κάθε έτους.

Ο βασικός λόγος για τον οποίον ελήφθη η συγκεκριμένη απόφαση ήταν η εξοικονόμηση πόρων, καθώς το χειμώνα η επιβατική κίνηση τις μεταμεσονύκτιες ώρες είναι ιδιαίτερα χαμηλή, με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται ο προϋπολογισμός του Τραμ με δεκάδες χιλιάδες ευρώ κατ' έτος.

Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικά δρομολόγια οι επιβάτες μπορούν να απευθύνονται στην εταιρική σελίδα www.tramsa.gr και στον Τομέα Παραπόνων και Κοινού (τηλ: 210 9978000).

Πηγή: tovima.gr

1 σχόλια:

  • 20 Ιανουαρίου 2011 στις 2:21 π.μ.
    Ανώνυμος :

    Μα καλά, όλοι αυτοί που αναλαμβάνουν να αιτιολογήσουν αποφάσεις που λαμβάνονται προφανώς επειδή δεν έχουν λεφτά, μπαίνουν ποτέ στα μέσα για να τσεκάρουν αν τουλάχιστον έχουν λογική βάση αυτά που λένε; Για όνομα.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.


Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας




Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget