Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Δευτέρα 17 - Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011: Απεργίες στα ΜΜΜ

Οι εργαζόμενοι στην ΑΜΕΛ και την ΤΡΑΜ αποφάσισαν να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους για να μετέχουν στον διάλογο με το Υπουργείο Υποδομών. Ωστόσο, οι συνάδελφοι τους σε ΕΘΕΛ, ΗΛΠΑΠ και ΗΣΑΠ θέλουν και να απεργούν και να μετέχουν στον διάλογο. Ο Υπουργός Υποδομών διαμήνυσε ότι διάλογος με αυτούς που την ίδια στιγμή κρατάνε όμηρο το επιβατικό κοινό δεν μπορεί να γίνει και πιθανότατα την Τρίτη 18 Ιανουαρίου ο υπουργός να μην δεχτεί τους εργαζομένους της ΕΘΕΛ, της ΗΛΠΑΠ και της ΗΣΑΠ για διάλογο.

Έτσι, οι εργαζόμενοι της ΕΘΕΛ (λεωφορεία), της ΗΛΠΑΠ (τρόλεϊ) και της ΗΣΑΠ (Γραμμή μετρό 1) αποφάσισαν τις παρακάτω κοινητοποιήσεις για αυτή την εβδομάδα:


Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΕΘΕΛ: Στάση εργασίας στο χρονικό διάστημα 11:00 με 15:30 ΗΛΠΑΠ: Στάση εργασίας στο χρονικό διάστημα 11:00 με 15:00 -----------------------------------------------------------------------------
Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΗΣΑΠ: Στάση εργασίας στο χρονικό διάστημα 12:00 με 16:00
ΟΣΕ & ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ: Καταργήσεις ορισμένων δρομολογίων λόγω επερχόμενης 48ωρης απεργίας της Τετάρτης 19 & Πέμπτης 20 Ιανουαρίου 2011.
Δείτε τα δρομολόγια που θα καταργηθούν ΕΔΩ.
-----------------------------------------------------------------------------
Τετάρτη 19 & Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011


ΕΘΕΛ: Στάση εργασίας στο χρονικό διάστημα 11:00 με 15:30
ΗΛΠΑΠ: Στάση εργασίας στο χρονικό διάστημα 11:00 με 15:00
ΟΣΕ & ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ: 48ωρη απεργία.
Δείτε τα διεθνή δρομολόγια που ΔΕΝ θα καταργηθούν ΕΔΩ. (ΟΛΑ τα δρομολόγια του προαστιακού καταργούνται).

Το μετρό θα πηγαίνει κανονικά Αεροδρόμιο και στους ενδιάμεσους σταθμούς, παρά την 48ωρη απεργία του προσωπικού του ΟΣΕ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όπως συνηθίζετε, για να μην καταγγελθούν στην δικαιοσύνη, οι στάσεις εργασίας πιθανότατα να αλλάξουν τελευταίες ώρες ανήμερα. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας




Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget