Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011: Ολιγόωρες απεργίες στα ΜΜΜ

Την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011, θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας στο χρονικό διάστημα 12:00 με 16:00 οι εργαζόμενοι στην ΑΜΕΛ (γραμμές μετρό 2 & 3), και στον ΗΣΑΠ (Γραμμή μετρό 1), ενώ στο χρονικό διάστημα 11:00 με 16:00 οι εργαζόμενοι σε ΕΘΕΛ (λεωφορεία), ΗΛΠΑΠ (τρόλλεϋ) και ΤΡΑΜ. Ο προαστιακός θα κινηθεί κανονικά.

Σταδιακή απόσυρση και πλήρης αποκατάσταση των λεωφορείων, των τρόλλεϋ και του τραμ -+1 ώρα αντίστοιχα.

ΗΣΑΠ

Τα τελευταία δρομολόγια της Γραμμής μετρό 1 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΚΗΦΙΣΙΑ θα είναι τα εξής:

Από ΠΕΙΡΑΙΑ προς ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ 11:40
Από ΑΤΤΙΚΗ προς ΕΙΡΗΝΗ 11:50
Από ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ προς ΠΕΙΡΑΙΑ 11:58
Από ΕΙΡΗΝΗ προς ΑΤΤΙΚΗ 11:45

ΑΜΕΛ

Τα τελευταία δρομολόγια των Γραμμών μετρό 2 & 3 ανα σταθμό κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας




Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget