Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2010

ΜΕΤΡΟ: Η εξαθλίωση των πολιτών ένεκα ανίκανων και επικίνδυνων διαχειριστών...

0 σχόλια
Από το ιστολόγιο Peramatozoa...

Ώρα 9 το πρωί στο μετρό Αττικής.. αυτή τη φορά μη γελιέσται.. τα κάλαντα δεν τα είπαν μόνο παιδιά ...
Η κυρία της φωτογραφίας ντυμένη Άγιος Βασίλης με ένα τριγωνάκι στο χέρι γυρίζει απο βαγόνι σε βαγόνι λέγοντας τα κάλαντα για να μαζέψει τα 120 ευρώ που της λείπουν να πληρώσει το ρεύμα του σπιτιού της
Έτσι αναγκάσατε τον κόσμο να ζει ...κύριοι Ύπατοι Αρμοστές του ΔΝΤ στην Ελλάδα που έχετε τον τίτλο κυβέρνηση ...

ΣΧΟΛΙΟ: Την ίδια ώρα, πληροφορούμαστε από άλλα ιστολόγια ότι χιλιάδες οικογένειες θα κάνουν πρωτοχρονιά με κομμένο ρεύμα, ενώ ο αριθμός θα αυξηθεί κατακόρυφα από το 2011 με τις δυσθεώρητες αυξήσεις τιμολογίων για τους μικροκαταναλωτές. "Είδες η ΔΕΗ;!"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget